2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
سلام عزیزم خوبی؟ تست نزدی دیگه؟من زدم منفی بود😓

سلام گلی مرسی تو خوبی

ن دیگه جرئت نکردم هنوز😂الان علائم جدید دارم دردی ب شدت پریود اما بیشتر توی رحم و سمت راست شکم.همیشه دردام ی شب قبل پریودم بود الان۵روز زودتر شروع شده موندم برا بارداریه یا پریود.ولی منتظرم این چند روزم بگذره اگه شدم ک هیچ نشدم بی بی میزنم اگرم شد ازمایش میدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سلام گلی مرسی تو خوبی ن دیگه جرئت نکردم هنوز😂الان علائم جدید دارم دردی ب شدت پریود اما بیشتر توی ر ...

انشالله که مثبتی عزیزم منم شب زدم منفی شد حالا فردا صبح یکی دیگه میزنم ببینم چی میشه😓

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مثبتی عزیزم منم شب زدم منفی شد حالا فردا صبح یکی دیگه میزنم ببینم چی میشه😓

انشاالله.انشاالله ک مثبتی نگران نباش بعضی بی بی چکا خرابن و نشون نمیدن اگرم نبودی ناامید نشو ب وقتش میاد من ماه پیش خیلی اذیت شدم وقتی ک منفی بود کلی رو خودم کار کردم ک برام انقدر مهم نباشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

چیشد بی بی زدی باز؟من امروز زدم دوروز پیشم زدم.برا دوروز پیش خط افتاد باورم نشد فک کردم کاذبه امروز با ادرار صب زدم بازم هاله افتاد خیییییلی ذوق دارم میترسمم ک درست نباشه نمیدونم چی کنم.بنظرت کی برم ازمایش؟دوتا زدم با دو مارک مختلف یکی پر رنگ تر بود اون یکی ی هاله خیلی کمرنگ

عزیزم هم میتونه مثبت باشه هم منفی چون الان مقدار هورمونات بهم ریخته ممکنه خطا کنه بزار اگه دیدی پریو ...

ینی بی بی الانم میتونه بازم منفی باشه؟۲روزم مونده

اره بزار اگه دیدی 3 و 4 روز گذشت باز بزار

ممنون

چیشد بی بی زدی باز؟من امروز زدم دوروز پیشم زدم.برا دوروز پیش خط افتاد باورم نشد فک کردم کاذبه امروز ...

وااااای مبارکت باشه مطمئن باش بارداری...شنبه حتما برو ازمایش

وااااای مبارکت باشه مطمئن باش بارداری...شنبه حتما برو ازمایش

😘😘😘۲روزم مونده گفتم سر موعدم برم ک دیگه شکی نداشته باشم

منم دیروز صبح زدم منفی بود عزیزم ولی هنوز پریود نشدم🥲

انشاالله ک بارداری خیلیا از روز موعد ب بعد نشون میده

انشاالله ک بارداری خیلیا از روز موعد ب بعد نشون میده

انشالله .

هنوز که نشدم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم کلافه شدم.

شما چیکار کردی امروز نرفتی ازمایش؟

انشالله . هنوز که نشدم نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم کلافه شدم. شما چیکار کردی امروز نرفتی ازمایش؟

توکلت ب خدا.صب رفتم غروب جوابش میاد