2777
2789
عنوان

باشگاهی که شما میرید فردا

315 بازدید | 28 پست

بازه؟؟؟؟؟؟؟؟باشگاه ما شهرداریه..بنظرتون بازه؟؟؟باشگاههای شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مغازه ها چی؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشگاه من خصوصیه نمیدونم این همه راه پیاده برم یا نه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

شهر ما مغازه ها بازه ، باشگاه رو اطلاع ندارم ، شماره تماس نداری زنگ بزنی؟

زدم جواب نداد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچهوهاویه سوال شهریه باشگاه بدن سازی چقدره؟

اینجا که شهرداریه 210

حتی مطب دکتر که فردا نوبت داشتم تماس گرفت که فردا باز هستن

مطب خصوصیه...............اینجا باشگاه شهرداریه

اول باشگاه ورزشی پسرم گفت بسته اس دو ساعت پیش تماس گرفت گفت بازه البته بهتر که بازه 😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چقدر ارزون چون اونای دیگ میگفتن ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومنه

خوب آره.........خصوصی همین قیمته

ولی کلاسش که تو سرای محله است زنگ زدم گفت بستس 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2790
2778
2791
2779
2792