baaranbaahaari مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3721 عنوان بچه ی سه ساله تا جه حد باید حرف بزنه؟ 313 بازدید | 8 پست ........ 1402/05/10 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 جمله های کوتاه رو فکر کنم باید بگهبچه دوساله جمله های دو کلمه ای میگه سه ساله یکم بیشتر و بهتر خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
baaranbaahaari مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3721 جمله های کوتاه رو فکر کنم باید بگه بچه دوساله جمله های دو کلمه ای میگه سه ساله یکم بیشتر و بهتر&nbs ... پسر من جمله ی پنج شش کلمه ای میگه شهریور سه سالش میشه دیروز بردم دکتر گفت باید عین خودت حرف بزنه نمیتونه مثل خودمون حرف بزنه باید ببری گفتار درمانولی همه میگن همه چی میگه نبرش
reyhaneh_sz عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1671 کامل حرف میزنه دیگه فکر کنممن خواهرزادم اردیبهشت سه سالش شد الان ک کامل اون موقع هم فکنم خوب صحبت میکرد میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
baaranbaahaari مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3721 دختر من دوسال و نیمه اس کامل صحبت میکنه یعنی مثل خودمون حرف میزنه؟ پسر من همه چی میگه همه چیو میشناسه ولی بازم ب نظرم کامل حرف نمیزنه
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 پسر من جمله ی پنج شش کلمه ای میگه شهریور سه سالش میشه دیروز بردم دکتر گفت باید عین خودت حرف بزنه نمی ... پسرا ی خرده دیرتر حرف می زنن، قسمت گفتاری مغز پسرا دیرتر راه میفته و عادیه ولی اگه بخوابن مطمئن بشین نظر ی روانشناس کودکم می تونین بپرسین خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
asalbanojonam عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1710 یعنی مثل خودمون حرف میزنه؟ پسر من همه چی میگه همه چیو میشناسه ولی بازم ب نظرم کامل حرف نمیزنه اره مثل خودمون ولی با لحن بچگونه
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 ولی فکر کنم طبیعیه برا پسرتون خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!