2777
2789
شاید فشار چشم باشه من پیش اومده نورای رنگی ببینم یهو اگه تکرار شد برو حتما 

نه عزیزم فشار چشم ندارم فوق تخصص چشم چکاپ شدم 

گفت برو مغز اعصاب 🥲 

علت دیدن نوررنگی تون چی بود؟ کم میدیدی یا زیاد?

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم فشار چشم ندارم فوق تخصص چشم چکاپ شدم  گفت برو مغز اعصاب 🥲  علت دیدن نوررنگی تو ...

سردرد داشتم. بعد کلا تعداد زیادی نور رنگی می‌دیدم دیدم تار بود خستگی زیاد و میگرن و سردرد طولانی 

به دنبال وارستگی 
سردرد داشتم. بعد کلا تعداد زیادی نور رنگی می‌دیدم دیدم تار بود خستگی زیاد و میگرن و سردرد طولانی&nbs ...

ممکنه مال منم از میگرن باشه؟ 

چون منم گیجگاهم درحد مرگ تیرمیکشید میزد به چشم و پیشونیم یهو نور رنگی دیدم 

ممکنه مال منم از میگرن باشه؟  چون منم گیجگاهم درحد مرگ تیرمیکشید میزد به چشم و پیشونیم یهو نور ...

ممکنه عزیزم‌ یکبار عیبیی نداره ولی تکرار بشه باید بری حتما برو مغز و اعصاب شاید تشخیص بده 

به دنبال وارستگی 
ممکنه عزیزم‌ یکبار عیبیی نداره ولی تکرار بشه باید بری حتما برو مغز و اعصاب شاید تشخیص بده 

گیج گاهم دوماه بیشتر موقع ها تیرمیکشه به چشمم میزنه 

ممنون عزیزم دکتر خوب سراغ دارید؟

گیج گاهم دوماه بیشتر موقع ها تیرمیکشه به چشمم میزنه  ممنون عزیزم دکتر خوب سراغ دارید؟

نه عزیزم تهرانم من ولی خیلی وقته دکتر مغز و اعصاب نرفتم و اونی که می‌رفتیم مرحوم شد. 

البته دکتر بود عالی فامیلش یادم رفته مادر بزرگم میره پیشش

به دنبال وارستگی 
نه عزیزم تهرانم من ولی خیلی وقته دکتر مغز و اعصاب نرفتم و اونی که می‌رفتیم مرحوم شد.  البته دک ...

عزیزم ببخشید میگرن شمام اول کم بود یهو شدت گرفت؟ 

ممنون عزیزم