2789
باید چیکار کنی..با لیوان و خمیر و اینجور چیزا رو مامانم بلده

آفرین موقع درد بده مامانت به دوطرف گردن و شونه هات بندازه خوب میشی. پس تجربه کردین قبلا دیگه برات انداخته

آفرین موقع درد بده مامانت به دوطرف گردن و شونه هات بندازه خوب میشی. پس تجربه کردین قبلا دیگه برات ان ...

نه ننداخته...برا بقیه انداخته دیدم

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آفرین موقع درد بده مامانت به دوطرف گردن و شونه هات بندازه خوب میشی. پس تجربه کردین قبلا دیگه برات ان ...

نمیدونستم این برا سردرد خوبه

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
همین الان از صبح شروع شده ول نمیکنه علامت خاصی نداره سردرد سمت چپ و گردن و سنگینی سر و چشم درد و ته ...

ببخشید من یه مدت گیج گاهم تیرمیکشه بعد میزنه به پیشونی و سرم 

دیروز یک ساعت گیجگاهم تیر میکشید وحشتناک بعد نور سبز دیدم بعد زد به پیشونیم  بعد یک ساعت خوب شدم ممکنه میگرن باشه؟

چشم پزشک معاینه کرد گفت برو مغز اعصاب

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خوشبحالت هر ماه یکباری ،من گاهی هفته ای یکبار و بیشتر مواقع هم هفته ای سه چهار بار 

منم هر هفته دارم ولی شدید نیست فقط درده و حالت تهوع اینا نیست ولی خب هر ماه شدید میشه حالت تهوع و استفراغ اصلا یه وضعی

یه روزه هم خوب میشه

میگرن یک ساعتها خوب نمیشه گاهی تا 72ساعت درد داری

نه دیروز اینجوری شدم 

وگرنه بیشتر مواقع چندساعت طول میکشه 

نمیدونم دکتر گفت احتمال زیاد میگیرن هست علائمت

نه دیروز اینجوری شدم  وگرنه بیشتر مواقع چندساعت طول میکشه  نمیدونم دکتر گفت احتمال زیاد ...

قرص هم داد بهت؟

قرص هم داد بهت؟

نه عزیزم من چون نور سبز دیدم رفتم چشم پزشک 

گفت احتمال زیاد میگرن هست 

نمیدونم از چیه 

یه مدته گیجگاهم گاهی تیرمیکشید 

دیروزم یک ساعت گیج گاهم تیرمیکشید شدید اصلا حالم بد بود بعد یهو نور سبز رنگ دیدم درحد یه ثانیه یهو کل سرم و پیشونیم درد گرفت ممکنه میگرن باشه؟

نه عزیزم من چون نور سبز دیدم رفتم چشم پزشک  گفت احتمال زیاد میگرن هست  نمیدونم از چیه&nb ...

نمی‌دونم والا...علائم دیگه ای نداشتی؟