2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرن خفیف تا شدید هست.

سردرد حالت تهوع ومعده درد.  حس ضربان تو یک سمت سر.   چشم درد وتاریش  بی حسی یک دست. یا پا

اولش به بو ونور وصدا حساس وعصبی میشه بعد خواب‌آلودگی و احتیاج به استراحت

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

همین الان از صبح شروع شده ول نمیکنه علامت خاصی نداره سردرد سمت چپ و گردن و سنگینی سر و چشم درد و ته ...

من تقریبا هر یه ماه یه بار شدید میشه استفراغ دارن طبیعیه؟

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
میگرن خفیف تا شدید هست. سردرد حالت تهوع ومعده درد.  حس ضربان تو یک سمت سر.  بی حسی یک دست ...

برا من در این حد نیست اگه شدید بشه دو طرف سرمه حالت تهوع استفراغ و حساسیت به نور و صدا

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
حتی قادره یک هفته طول بکشه. باید چراغ خواب هنگام استراحت خاموش باشه تاریک باشه اتاقت وعده های غذایی ...

ممنون 

حتی قادره یک هفته طول بکشه. باید چراغ خواب هنگام استراحت خاموش باشه تاریک باشه اتاقت وعده های غذایی ...

دارو برای شما چی تجویز کردن؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸