2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
من اونقدر عاقلم که میدونم تواین زمونه با پدر و برادر خودتم ریسکه تنها بمونی خونه  من دوست پسر ...

شما عاقل نیستی عزیزم مریض و شکاکی که فکر میکنی اگه با پدر و برادرت خونه تنها بمونی ممکنه بلا سرت بیارن

واقعا ادم تو نی نی سایت ی چیزایی میشنوه هنگ میکنه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما عاقل نیستی عزیزم مریض و شکاکی که فکر میکنی اگه با پدر و برادرت خونه تنها بمونی ممکنه بلا سرت بیا ...

پس یه سر دادگاه برو پرونده های تجاوز محارم رو تا دلت بخواد زیاده 

فکر نکن چون اطراف تو همه پدر و برادرا خوب و سالمن کل جامعه هم همینطوره 

نزدیک ترینشون تو خیابون خودمون بوده حتی دختره از پدرش باردار شد و مادره برای حفظ ابرو مجبور شد بگه به سرپرستی گرفتن اون نوزادرو

حتی اگر شکاک بودم شکاک بودن باز خیلی از بهتر پخمه بودن و ساده بودنه

پس یه سر دادگاه برو پرونده های تجاوز محارم رو تا دلت بخواد زیاده  فکر نکن چون اطراف تو همه پدر ...

ادم وقتی باید شکاک باشه که چیزی از پدر یا برادرش ببینه که در اون مورد حق داره ولی وقتی تا حالا کاری نکردن و بهشون اعتماد داری اسمش پخمه بودن نیس

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

در عجبم از برخی خانم های این سایت که فکر میکنند همه زنها مثل خودشان عقل کل و دریده و هار هستند.  نه عزیزم اینطوری نیست. خیلی از خانواده ها دختراشون رو طوری بزرگ می‌کنند که نه با نامحرم برخوردی داشتند و نه یاد گرفتن تو این شرایط باید چه واکنشی نشون بدن. یعنی چشم و گوش بسته هستن. از دختر این مدلی چه انتظاری دارید. حالا چه ۲۰یا۳۰سال.  واقعا شماها حرف‌زدن بلد نیستید. ؟به دختر خانوم ۳۰ساله میگید« خرس گنده» ،،یا نصف عمرت رفته هیچی بلد نیستی».واقعا خجالت داره. 

انسان ها رو سرزنش و قضاوت نکنید. سر خودتون یا بچه  هاتون میاد. مهربان تر باشید. این خانوم نیومد این همه حرف زشت از شما بشنوه. اومد ازتون کمک بخاد. ...مطمعنم اگه حضوری دیده بودینش سنگسارش هم میکردین،

هیچی نمیدونی. تو با پای خودت بری خونه همسایتون بعد بهت تجاوز کنه. یعنی حقت بوده؟  چرت نگو لطفا

شاید از قضیه ریحانه جباری بود فک کنم خبر نداری

دختری ک‌ معمار بود استباه نکنم برای کار رفته بود خونه رو ببینه بهش تجاوز میشد ک‌دفاع اززخود کرده و کشته بود

و گفته خودش رفته بودو ..اعدامش کردن

اینجا ایرانه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
در عجبم از برخی خانم های این سایت که فکر میکنند همه زنها مثل خودشان عقل کل و دریده و هار هستند.  ...

یعنی هرکس خودشو وا نداد دریده و هاره؟؟؟؟؟؟ یا هرکس با نامحرم برخورد نداشت باید اولین نفرو دید وا بده؟؟؟ 

اینجا کلا همه ادعا عقل کل بودنشون میشه بابا هر کی با هر کس رابطه داره که قصد نداره با طرف کاری کنه ا ...

دوستان دقت کنید تجاوز کامل نبوده .استارتر نذاشته به هدفش برسه فقط اذیت شده

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یعنی هرکس خودشو وا نداد دریده و هاره؟؟؟؟؟؟ یا هرکس با نامحرم برخورد نداشت باید اولین نفرو دید وا بده ...

بعضیا فکر میکنن دختری که با نامحرم دوستی و ارتباط معمولی نداشته باشه بلد نیست و اشتباه می‌کنه .نمی‌دونن که الان اینهمه داستان ها و سرنوشت‌های واقعی خونده میشه و دیده میشه کسی نیست ندونه نباید خونه خالی رفت .فقط گول‌میخوره و فکر می‌کنه این پسر ازوناش نیست و می‌ره .

پس از ندانستن نیست از اشتباه کردن و گول خوردنه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میدونی این سکوت باعث چی میشه؟ باعث میشه اون پسر دل و جرعت بیشتری پیدا کنه و این بلا رو سر هزارتا دخ ...

حق باش دوست عزیز اما بستگی داره 

الان این دوستمون مدرکی نداره چجوری بره ثابت کنه ؟

بکارتش هم از دست نداده یعنی تجاوز جوری نبود بره پزشک قانونی بره اثبات کنه خودش هم با پای خودش خونه ی اون پسر رفته الان بره شکایت کنه؟ همیشه آدم به شرایط نگاه کنه بعدش اقدام کنه بعضی وقت ها سکوت بهتره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

و آدم باید منطق تصمیم بگیره نه هیجانی 

حالا این نظر من این بود نظر ها متفاوته در اینجا شکایت کنه همه چی به ضرر خودش تموم میشه 

خدا هم جواب این پسر رو میده بی شک