2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 257 پست
واقعا این چرت و پرتا چیه میگین؟؟؟؟؟ تجاوز هر سنی که باشه مجازات داره. من دیدم طرف بیست و خورده ای س ...

اعدام کردن؟

واقعا؟؟؟اولین بار بود میشنیدم  

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
خب ناآگاهی همچین لطمه هایی میزنه دیگه  پدر مادر کمترین کاری که میتونن برا دخترشون بکنن اینه که ...

بله کاملا درسته 

از شانس این طفلی هم نه اونا چیزی گفتن نه خودش چیزی میدونسته نه پسره ادم حسابی بوده  

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعدام کردن؟ واقعا؟؟؟اولین بار بود میشنیدم  

بله تجاوز حکمش اعدامه. واقعا نمیدونستید؟ پس لطفا اول تحقیق کنید بعد حرف بزنید

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

بله تجاوز حکمش اعدامه. واقعا نمیدونستید؟ پس لطفا اول تحقیق کنید بعد حرف بزنید

چی گفتم‌مگه عزیزم 

چیز بخصوصی نگفتم که اخه 

فقط اولین بار میشنیدم و ریپ زدم 

لطف کردین پاسخ دادین ممنون

چی گفتم‌مگه عزیزم  چیز بخصوصی نگفتم که اخه  فقط اولین بار میشنیدم و ریپ زدم  لطف ک ...

اها با توجه به ایموجیتون فک کردم دارید طعنه میزنید من اشنتباه متوجه شدم شرمنده!

ولی اره اگه طرف بتونه ثابت کنه که بهش تجاوز شده، فرقی هم نمیکنه چن ساله باشه، حکمش اعدامه حالا اگ خواستید بیشتر بدونید میتونید تو گوگل درموردش بخونید

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

ببین زندگیت هنوز ادامه داره

پاشو برو دکتر زنان.اگر همون یکبار رابطه بوده میتونه برات عمل هایمن انجام بده و بدوزه پرده ت رو جوری ک کسی نفهمه

اصلنم قرار نیست ب کسی هیچچچچکس چیزی بگی

قرار هم نیست ب همسر آینده ت چیری بگی

خیلی سخته از نظر روحی زمان می بره آروم شی اما فعلا اینکارو بکن تا دیر نشده

یادت نره نگی ب کسی. اینجا هنوز این چیزا جا نیفتاده اذیت میشی

اول ب فکر خودت باش.

آشغال اگه آدم بود:

دهنتو ببند اولا آشغال خودتی و خونوادت

ثانیا تاپیک استارتر دروغه داره به همتونم میخنده کافیه صفخات بعدش رو بخونید لحن صحبت و جواب دادنش رو ببینید سوتی هاش رو هم ببینید 

ثالثا دروغ هم نگفتم اونی که با سی سال که تازه صفحات اخر گفته یکبارم ازدواج کرده و طلاق گرفته انقدر ساده نمیشه ندونه تو خونه یه پسر دعای جوشن کبیر نمیخونن  

دهنتو ببند اولا آشغال خودتی و خونوادت ثانیا تاپیک استارتر دروغه داره به همتونم میخنده کافیه صفخات ب ...

خانواده خودت آشغاله خانوادت اگه درست بودن وضع ادبت این نبود.

استارتر گفته پسره یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته چشاتو وا کنی میفهمی. درضمن هرکسی اشتباه می‌کنه اگه دختر خودت هم یه روز توی این شرایط باشه بهش میگی کرم از خودت بوده؟ نه زمینو زمانو به هم میزنی..کاری به راست و دروغش ندارم مسئلم بی تفاوت بودن همجنس هامه و اینکه شعور ندارن چطور توی این موقعیت با بقیه رفتار کنن

خانواده خودت آشغاله خانوادت اگه درست بودن وضع ادبت این نبود. استارتر گفته پسره یکبار ازدواج کرده و ...

وضع ادب منو آدم طرف مقابلم و موقعیتش مشخص میکنه قطعا برای هرکسی ادبیات و ادب مشابهی ندارم و فرق داره

بعدشم خودش رو گفت با دقت بخون 

اگه دختردار شدم انقدر گرگ و دریده بارش میارم که سریع دوزاریش بیفته 

و بازم میگم کسی که عقل نداره انقدر ساده و پخمه هست نمیفهمه هدف از دعوت به خونه چیه هربلایی سرش بیاد حقشه حتی تجاوز گروهی هم بهش کنن باز حقشه وگرنه پاشو نمیزاشت خونه طرف

وضع ادب منو آدم طرف مقابلم و موقعیتش مشخص میکنه قطعا برای هرکسی ادبیات و ادب مشابهی ندارم و فرق داره ...

یکی ازم در مورد پسره پرسید و جواب اون را دادم که پسره یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته😐دقت کن کمی

گفت پسره طلاق گرفته 🙄

خب باشه اصلا پسره بازم از اسکولی خودش بوده که نمیدونه ادمایی که یکبار زن و همه اعضا جوارحشون رو تجربه کرده محاله به دختر ناخونک نزنه

ولی لطفا کسی دیگه روی پیامای من ریپ نزنه چون حوصله ندارم برای یه تاپیک دروغ هی روم ریپ بخوره 

باور هم ندارید این تاپیک رو سیو کنید ببینید من کی گفتم چون مشخص میشه دروغه

قسمت مشکلش و اون توضیحاتش رو هم قشنگ معلومه ازاین پیج های دردودل مشاوره ای اینستا کپی زده

وگرنه چرا تاپیک های قبلیش عین ادم روون صحبت میکنه تو این تاپیک به شکل مسخره کتابی حرف میزنه

هرکس قضاوت میکنه و فکر میکنه من دروغ میگم را به خدا سپردمش. و اینکه اینقدر مغرور نباشین  برای هرکسی ممکنه این اتفاقا بیفته منم قبلش حتی یه لحظه هم فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی بیفته برام