elina_msn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 87 عنوان دیپلم مجدد تجربی 241 بازدید | 6 پست سلامبا توجه به اینکه ترمیم معدل فقط توی خرداده(من یه مشکلی واسم پیش اومده که اصلا نمیتونم خرداد ترمیم شرکت کنم) ، میشه برم و دیپلم مجدد بگیرم؟ آیا نمرات دیپلم مجدد بعنوان سابقه تحصیلی حساب میشه؟ 1402/05/10 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزااادقصهگو عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2373 اگه بشه اینکار رو بکنی یه دیپلم دیگه بگیر توروخدا تجربی به چه درد میخوره؟برای کنکور بیچاره میشی با این همه متقاضی
elina_msn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 87 اگه بشه اینکار رو بکنی یه دیپلم دیگه بگیر توروخدا تجربی به چه درد میخوره؟برای کنکور بیچاره میشی با ا ... تجربی دارم میخوام باز تجربی بگیرم چون فرصت ترمیم معدل دی رو ازمون گرفتن
_arghavan_ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 1141 تجربی دارم میخوام باز تجربی بگیرم چون فرصت ترمیم معدل دی رو ازمون گرفتن سلام خواهر بعید میدونم بشه دو بار دیپلم تجربی گرفت، اما حتما از مشاور هم بپرسید هر چند انشاالله تاثیر قطعی معدل لغو میشه من تو کانال دکتر سبطی هستم ایشون و چند نفر دیگه خیلی پیگیر این موضوع هستن ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...
elina_msn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 87 سلام خواهر بعید میدونم بشه دو بار دیپلم تجربی گرفت، اما حتما از مشاور هم بپرسید هر چند انشاال ... میشه لینک کانالشونو برای منم بفرستید
_arghavan_ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 1141 میشه لینک کانالشونو برای منم بفرستید @drsebti آدرس کانال دکتر سبطیhttps://t.me/ali_amraee. کانال علی امراییاین دو تا رو داشته باشید عزیزم ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...