عزیزم من از وقتم نگذشته هنوز یه هفته مونده ب پری الان مدیکور هم یه هاله خیلی محو انداخت اصلا شکم هزا ...
اووو خیلی عجله داری صبر کن من دوروز بعد موعد تازه هاله کم رنگ مینداخت ویور ومدیکورم همینطور عجله نکن فقط مراقبت کن وصبرکن همین استرس مانع لانه گزینی میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من از وقتم نگذشته هنوز یه هفته مونده ب پری الان مدیکور هم یه هاله خیلی محو انداخت اصلا شکم هزا ...
میدونی عزیزم من ماه های قبل بارداری یه عالمه بی بی چک میزدم قبل موعد ولی این ماه همین که دلدرد پریودی شروع شد و دیدم دقیقا حالم مثل ماهای قبله ناامید شدم گفتم اصلا بی بی نمیخرم ونمیزنم ورفتم یه ساندویچ بزرگ پرسی خوردم یه عالمه نوشابه خوردم گفتم جهنم که نمیشی من مدتهاست دارم مراعات میکنم تغذیه مو بعد دلدردهام هرروز بود طوری که منتظر پریود بودم ولی دیدم نشدم گفتم ولش کن حتما تأخیر دارم چون دارو گیاهی خوردم باز دوروز گذشت نشدم بی بی چک زدم هاله انداخت گفتم باز منفیه بعد دوروز ویور زدم اونم هاله انداخت فهمیدم یه خبرایی هست نگران نباش خدا جواب انتظارت رو میده هنوز سنی نداری قشنگم انشالله مامان شدی عزیزم
ولی الانم لکه بینی دارم وباید شیاف مصرف کنم و استراحتم و دکتر گفت پنجاه پنجاهه موندنش خیلی ناراحتم و ...
عزیزم نگران نباش منم سر پسرم ک باردار بودم نمیدونستم سرکار میرفتم و خیلی بالا پایین میکردم پله های شرکتو و ب شدتم کارم پر استرس بود پریود هم نمیشدم ولی خب چون پلی کیستیک داشتم و تنبلی تخمدان فکرم نمیکردم باردار باشم ولی پریودم نمیشدم ده روز بعد از موعدم تهوع گرفتم بی بی چک زدم مثبت شد وقتی دکتر رفتم ۷ هفته بودم خونریزی پشت جفت داشتم و دکتر میگفت فقط خدا میتونه نگهش داره هیچ کاری از ما برنمیاد چله زیارت عاشورا و چله دعای توسل گرفتم ب لطف خدا و دعای امام حسین و گل پسر ۶ ماهش خدا پسرمو بهم بخشیدالان ب لطف خدا دوسالو ۳ ماهشه
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
عزیز دلم اولا ک ب حق حضرت علی اصغر بارداری و خدا ی بچه ی سالم و صالح نصیبت میکنه دوما من خودم هم پلی کیستیک داشتم هم تنبلی تخمدان اخرین سونویی ک رفتم فقط یه فولیکول آزاد داشتم فولیکولم ۱۴ بود اگه بخوای هنوز عکسشو دارم میتونم بفرستم برات ناامید ناامید فقط توسل کردم ب حضرت علی اصغر و اینکه گفتم خدایا اگه میخوای بهم بچه بدی ی سالم و صالحشو بهم بده اگه نمیخوای بدی کلا فکر بچه رو از سرم بیرون کن متنفرم ن از بچه خدا شاهده همون موقع ک تو اوج ناامیدی بودمو رها کردمو گفتم هر چی صلاحه حامله شدم من اصلا فکر نمیکردم باردارم همش منتظر بودم پریود شم ولی در عین ناباوری باردار بودم یعنی فک کن امشب بی بی چک زدم مثب شد هفته بعدش ک رفتم گفت ۸ هفته ای و صدای قلبشو شنیدم فک میکردم دارم خواب میبینم انقد همه چی یهویی شد بعدم گفت خونریزی پشت جفت داری فقط خدا میتونه نگهش داره و نگهش داشت الهی شکر
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫