2777
2789
چشم هواسم هست ببخشید اینقد سوال میپرسما بچه اولمه من الان ۲۱ سالمه تجربه ای ندارم هنوزم ب کسی از اشن ...

انشالله براتون خیر باشه چشمتون سلامت عزیزدلم اشکالی ندارد قربونت برم منم نی نی اولمه بیست وشیش سالمه منم به هیچکس نگفتم تا قلبش تشکیل نشده به هیچکس نگو قشنگم بهت بدتر استرس میدن

انشالله براتون خیر باشه چشمتون سلامت عزیزدلم اشکالی ندارد قربونت برم منم نی نی اولمه بیست وشیش سالمه ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتید صدای تالاپ تولوپ قلب نینیتون که اومد منو بی خبر نزارید 😍

اللهم همان که میدانی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از وقتی که برام گذاشتید صدای تالاپ تولوپ قلب نینیتون که اومد منو بی خبر نزارید 😍

چشم حتما قربونت برم شماام حتما خبر ازمایشتون رو بدید انشالله که به حق این روزای عزیز خدا دلتو شاد کنه چشم انتظاری خیلی سخت 

چشنت بی بلا عزیزم نرفتی ازمایش؟ حداقل یه مارک دیگه بی بی چک بخر بزن من دلم آب شد جای تو😍😍😍

اتفاقا الان دوتا مارک دیگه خریدم میخوام بزنم ولی استرس دارم اگر بازم هاله انداخت میرم ازمایش🙂🥺

اللهم همان که میدانی ❤️

شما تا حالا چند بار تاپیک بی بی چک و حالت تهوع و علائم بارداری گذاشتی آخرشم باردار نبودی

من خودم در حال اقدامم و کمی مشکل دارم ولی انقدر خودمو اذیت نمیکنم

اینکارا بدتر باعث استرس و نازایی میشه!

الان خیلی زوده واسه بی‌بی چک زدن و امیدواری، آخرش اگر ببینی نیستی یه مدت افسردگی و بی قراری و استرس و ....

خواهرانه بهت میگم که خودتو جمع و جور کن!!! بیخیال باش مطمئنا جواب میگیری 

من خیلی هارو دیدم که ماه ها اقدام بودن و حالت شما رو داشتن

به محض اینکه قطع امید کردن و بیخیال شدن همون ماه باردار شدن!

شما تا حالا چند بار تاپیک بی بی چک و حالت تهوع و علائم بارداری گذاشتی آخرشم باردار نبودی من خودم در ...

متاسفانه نمیشه تحت فشارم از همه جهت 

اللهم همان که میدانی ❤️
مدیکور زدم منفی شده نمیدونم چرا میگن این مارک ویور درصد خطاش زیادع

اخه من ویور زدم هیچوقت مثبت نمیشد ولی ماه اخر که باردار بودم خودشو کشت تا هاله انداخت ومدیکور البته پررنگ تر بود حالا عجله نکن چندروز از پریودت گذشته؟

اخه من ویور زدم هیچوقت مثبت نمیشد ولی ماه اخر که باردار بودم خودشو کشت تا هاله انداخت ومدیکور البته ...

عزیزم من از وقتم نگذشته هنوز یه هفته مونده ب پری الان مدیکور هم یه هاله خیلی محو انداخت اصلا شکم هزار برابر شد

اللهم همان که میدانی ❤️
متاسفانه نمیشه تحت فشارم از همه جهت 

اگه منظورت فامیله شوهره گوره باباشون

به منم گاهی اوقات از دو طرف تیکه میندازن منم ببخشیداا میر***نم به هیکلشون میگم شما میخواید خرجشو بدید؟!!!

شما که تونستید و زاییدید توله هاتون چه گلی زدن به سرتون؟!!! بچه هاتون یکی از یکی داغونتر، اینم از وضع مملکت.... پس فردا براش کم بزاری میگه چرا منو زاییدی؟ بخدا دارم تو فامیل خودم به وفور میبینم....

بچه ها همه گستاخ و پررو.... عصای دست واسه قدیما بود عزیز الان بلای جونن!!

شد شد ، نشدم به جهنم! خدا نخواسته برام! با شوهرم بیشتر وقت میگذرونم و از زندگی و آزادیم لذت میبرم! معلومه خدا بیشتر دوستم داشته 😂

شاید قراره بیاد و پسفردا بلای جونم بشه! شاید قراره بیاد و پس فردا مریضی بگیره بمیره!

اینو بدون بچه نداشتن یه درده ولی داشتنش هزار درد

اگه منظورت فامیله شوهره گوره باباشون به منم گاهی اوقات از دو طرف تیکه میندازن منم ببخشیداا میر***نم ...

عزیزم من تو شهر غریبم دور از خانوادم و خیلی تنهام چهارساله ازدواج کردم طرز فکرا باهم متفاوته اگه اینجور باشه که شما میگین بلانسبت ما باید بگیم غذا نخوریم چون قرارع تهش بر... 😂

اللهم همان که میدانی ❤️
عزیزم من تو شهر غریبم دور از خانوادم و خیلی تنهام چهارساله ازدواج کردم طرز فکرا باهم متفاوته اگه این ...

من نمیگم تلاش نکن برای بچه

منم خودمم دارم تلاش می‌کنم!

ولی از تاپیک های شما متوجه شدم که شما داری بیشتر خودتو اذیت میکنی تا تلاش! همین اذیت کردن باعث نازاییه!!!!!

پیش متخصص خوب برو، اصلاح سبک انجام بده و بیخیالی از همه مهمتر! جواب میگیری، نهایتا ivf کن! همون ماه جواب میگیری و خلاص .......

درهر صورت ایشالا که اینسری باردار باشی، چی بگم....