2777
2789
عزیزم من از وقتم نگذشته هنوز یه هفته مونده ب پری الان مدیکور هم یه هاله خیلی محو انداخت اصلا شکم هزا ...

اووو خیلی عجله داری صبر کن من دوروز بعد موعد تازه هاله کم رنگ مینداخت ویور ومدیکورم همینطور عجله نکن فقط مراقبت کن وصبرکن همین استرس مانع لانه گزینی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از وقتم نگذشته هنوز یه هفته مونده ب پری الان مدیکور هم یه هاله خیلی محو انداخت اصلا شکم هزا ...

میدونی عزیزم من ماه های قبل بارداری یه عالمه بی بی چک میزدم قبل موعد ولی این ماه همین که دل‌درد پریودی شروع شد و دیدم دقیقا حالم مثل ماهای قبله ناامید شدم گفتم اصلا بی بی نمیخرم ونمیزنم ورفتم یه ساندویچ بزرگ پرسی خوردم یه عالمه نوشابه خوردم گفتم جهنم که نمیشی من مدتهاست دارم مراعات میکنم تغذیه مو بعد دلدردهام هرروز بود طوری که منتظر پریود بودم ولی دیدم نشدم گفتم ولش کن حتما تأخیر دارم چون دارو گیاهی خوردم باز دوروز گذشت نشدم بی بی چک زدم هاله انداخت گفتم باز منفیه بعد دوروز ویور زدم اونم هاله انداخت فهمیدم یه خبرایی هست نگران نباش خدا جواب انتظارت رو میده هنوز سنی نداری قشنگم انشالله مامان شدی عزیزم

میدونی عزیزم من ماه های قبل بارداری یه عالمه بی بی چک میزدم قبل موعد ولی این ماه همین که دل‌درد پریو ...

ولی الانم لکه بینی دارم وباید شیاف مصرف کنم و استراحتم و دکتر گفت پنجاه پنجاهه موندنش خیلی ناراحتم ولی چاره چیه توکل بخدا 

میدونی عزیزم من ماه های قبل بارداری یه عالمه بی بی چک میزدم قبل موعد ولی این ماه همین که دل‌درد پریو ...

قربونت برم مرسی امیدوارم خدا این ذوقو ازم نگیره🙂🥲

اللهم همان که میدانی ❤️
چشم هواسم هست ببخشید اینقد سوال میپرسما بچه اولمه من الان ۲۱ سالمه تجربه ای ندارم هنوزم ب کسی از اشن ...

منم بیست و یکساله ایشالا شما هم بارداری

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

ولی الانم لکه بینی دارم وباید شیاف مصرف کنم و استراحتم و دکتر گفت پنجاه پنجاهه موندنش خیلی ناراحتم و ...

عزیزم نگران نباش منم سر پسرم ک باردار بودم  نمیدونستم سرکار میرفتم و خیلی بالا پایین میکردم پله های شرکتو و ب شدتم کارم پر استرس بود پریود هم نمیشدم ولی خب چون پلی کیستیک داشتم و تنبلی تخمدان فکرم نمیکردم باردار باشم ولی پریودم نمیشدم ده روز بعد از موعدم تهوع گرفتم بی بی چک زدم مثبت شد وقتی دکتر رفتم ۷ هفته بودم خونریزی پشت جفت داشتم و دکتر میگفت فقط خدا میتونه نگهش داره هیچ کاری از ما برنمیاد چله زیارت عاشورا و چله دعای توسل گرفتم ب لطف خدا و دعای امام حسین و گل پسر ۶ ماهش خدا پسرمو بهم بخشیدالان ب لطف خدا دوسالو ۳ ماهشه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
قربونت برم مرسی امیدوارم خدا این ذوقو ازم نگیره🙂🥲

عزیز دلم اولا ک ب حق حضرت علی اصغر بارداری و خدا ی بچه ی سالم و صالح نصیبت میکنه دوما من خودم هم پلی کیستیک داشتم هم تنبلی تخمدان اخرین سونویی ک رفتم فقط یه فولیکول آزاد داشتم فولیکولم ۱۴ بود اگه بخوای هنوز عکسشو دارم میتونم بفرستم برات ناامید ناامید فقط توسل کردم ب حضرت علی اصغر و اینکه گفتم خدایا اگه میخوای بهم بچه بدی ی سالم و صالحشو بهم بده اگه نمیخوای بدی کلا فکر بچه رو از سرم بیرون کن متنفرم ن از بچه خدا شاهده همون موقع ک تو اوج ناامیدی بودمو رها کردمو گفتم هر چی صلاحه حامله شدم من اصلا فکر نمیکردم باردارم همش منتظر بودم پریود شم ولی در عین ناباوری باردار بودم یعنی فک کن امشب بی بی چک زدم مثب شد هفته بعدش ک رفتم گفت ۸ هفته ای و صدای قلبشو شنیدم فک میکردم دارم خواب میبینم انقد همه چی یهویی شد بعدم گفت خونریزی پشت جفت داری فقط خدا میتونه نگهش داره و نگهش داشت الهی شکر 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
عزیزم نگران نباش منم سر پسرم ک باردار بودم  نمیدونستم سرکار میرفتم و خیلی بالا پایین میکردم پله ...

سلام عزیزم الهی خیر ببینی که امیدوارم کردی خدا پسر خوشگلتو برات نگه داره خیلی ممنونم خیلی از استرسمم کم کردی دورتتتت بگردممممم😍😍😍😍😘😘😘😘

عزیز دلم اولا ک ب حق حضرت علی اصغر بارداری و خدا ی بچه ی سالم و صالح نصیبت میکنه دوما من خودم هم پلی ...

خداروشکر که طعم مادر شدن رو چشیدین ❤️

اللهم همان که میدانی ❤️
انشالله که خیره براتون دورت بگردم 😍😍😍

قربونت برم عزیزم ازمایشم منفی شد ولی گفت چون بی بی چکات مثبت شده یه هفته دیگه دوباره ازمایش بده 🙂 من هنوزم امید دارم

اللهم همان که میدانی ❤️