2777
2789
ازمایشگاه میگف دو روزه هم باشه نشون میده..ولی به نظرم صبر کنی بهتره حداقل روز موعد یا یه روز قبلش بر ...

وای تا اونموقع نمیتونم صبر کنم اخه من چون تحت نظرم با دارو اینا اگه تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید خیلی وقته منتظرم دکترمم گفته به محض تایید بارداری بیا پیشم برای دارو 🥲 اگه دو روزه هم نشون میده پس فردا میرم صبر جایز نیست 😁😁

اللهم همان که میدانی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال خیلی زیاد مثبته عزیزم من ویور هیچ وقت برام مثبت نشد فقط وقتی که باردار بودم بزور هاله انداخت& ...

وای واقعا جدی میگید اخه من ب موعدم مونده هنوز برم ازمایش بدم؟؟😍🥺

اللهم همان که میدانی ❤️
وای واقعا جدی میگید اخه من ب موعدم مونده هنوز برم ازمایش بدم؟؟😍🥺

اره بخدا مدیکور مثبت کاذب میشد ولی ویور نه اصلا خط نداشت بعد باردار شدنم ویور خط خیلی محو بزور مینداخت نه صبر کن یه هفته بگذره عزیزم بعد آزمایش بده برای منم دعا کن قلب بچه تشکیل بشه لکه بینی دارم خیلی ناراحتم 😔

وای وای ذوق مرگ شدم 😍😍😁😁

ببین منم اینروزا رو گذروندم بی بی چک پر رنگ شد و من اشک ریختم از شادی

ولی بچه من نموند و من حسرت به دل تر از قبل موندم 

خدا هیچ کی رو شاد و پشیمان نکنه 

الهی به هرکی نمیخواد بده کلا نده

اره بخدا مدیکور مثبت کاذب میشد ولی ویور نه اصلا خط نداشت بعد باردار شدنم ویور خط خیلی محو بزور میندا ...

الهی به حق همین روزا نینیتون سالم به دنیا بیاد ❤️اخه من چون تحت نظرم دکتر گفته ب محض تایید بارداری بیا پیشم ینی الان نشون نمیده؟🥲

اللهم همان که میدانی ❤️
ببین منم اینروزا رو گذروندم بی بی چک پر رنگ شد و من اشک ریختم از شادی ولی بچه من نموند و من حسرت به ...

انشاالله به زودی دامنتون سبز شه 🙂❤️

اللهم همان که میدانی ❤️
واقعا معلومه اخه ب موعدم مونده هنوز 🥲

وقتی تو ادرار مشخص شده تو خون هم مشخصه حالا میخوای هزینه آزمایشگاهت چند بارنشه بزار دو سه روز دیگه برو

اگر بیمه تامین اجتماعی هستی درمانگاه های خودشون مجانیه برو اونجا بده

الهی به حق همین روزا نینیتون سالم به دنیا بیاد ❤️اخه من چون تحت نظرم دکتر گفته ب محض تایید بارداری ب ...

توکل بخدا ممنون از دعای قشنگت دوست مهربونم انشالله نی نی شماام صحیح وسلامت بیاد بغلت ...ببین اگر باید دکتر کار خاصی برات انجام بده پس برو تست بده عزیزم نشون میده وقتی بی بی چک مثبت شده اونم نشون میده فقط آروم باش استرس سمه و آروم راه برو من با پیاده روی وانقدر ازپله رفتم بالا پایین بخاطر کارم اینجوری لکه بینی شدم وگرنه اصلا لکه نداشتم 

توکل بخدا ممنون از دعای قشنگت دوست مهربونم انشالله نی نی شماام صحیح وسلامت بیاد بغلت ...ببین اگر بای ...

چشم هواسم هست ببخشید اینقد سوال میپرسما بچه اولمه من الان ۲۱ سالمه تجربه ای ندارم هنوزم ب کسی از اشناها نگفتم که بخام ازونا بپرسم 🥲❤️

اللهم همان که میدانی ❤️
وقتی تو ادرار مشخص شده تو خون هم مشخصه حالا میخوای هزینه آزمایشگاهت چند بارنشه بزار دو سه روز دیگه ب ...

چشمم ممنون از لطفتون و وقتی که گذاشتید 💕

اللهم همان که میدانی ❤️