2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم انقلاب اما میترسم

348 بازدید | 10 پست

میخواستم واسه بچم کتاب بخرم  ولی  دوستم میگ ویروس جدید  اومده. دیگ. جرعت ندارم برم  

کوچولوعه ماسکم نمیزنه    یک سالو  نیمه. هدف خدایا. خودت ب بچم. سلامتی بده و همه بچه ها 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببخشید میپرسم باید خط۴ میدان انقلاب مترو بریم درسته؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کتاب بچه که نیاز به انقلاب رفتن نیست از شهرکتاب یا اسباب بازی فروشیا و لوازم تحریریا بگیر  اکثر فروشگاه های بزرگ هم دارن 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

بروشهرکتاب نزدیک خودتون... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
از ترس مریضی نشین تو خونه تروخدا چیزی نمیشه برو بیرون روحیه بچه‌ام عوض میشه

انقد اذیت میشه ک.   میترسم

والا هفته پیش که توسط وزارت بهداشت پایان شرایط اضطراری کرونا اعلام شد. ویروسای دیگم فکر نکنم به گرد پاش برسن... 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

والا هفته پیش که توسط وزارت بهداشت پایان شرایط اضطراری کرونا اعلام شد. ویروسای دیگم فکر نکنم به گرد ...

یه ویروس گوارشیه دوسه روزست ولی اذیت میکنه 

ولی به هرحال ویروس هم نباشه توو این گرما ادم بزرگ هم بره انقلاب حالش بد میشه 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
الکی شایعه نکنید من توی بیمارستان کار میکنم اصلا نشنیدم ویروس جدید اومده باشه استرس نگیرین چیزی نمیش ...

توروخدا  خدا خیرت بده من      دیگ. وقتی اسم ویروس میاد. گریه ام میگیره از ترس هیچ جا نمیرم الانم نوبت چکاب پسرم بود میخواستم. نرم   خدارو هزار بار شکر.  چی بگم والا. گفتن    گوارشیه. برای بچه ها  فقط و گرنه بزرگسال چیزی نیس