2777
2789

دوستان من چون پوستم به شدت حساسه چند سال پیش که رفتم استخر، فقط شامپو میزدم هر بار توی قسمت پایین تنه یعنی کشاله ران به خاطر اب استخر، مشکلات پوستی برام پیش میومد

منم دیگه ناچارم بعد استخر کیسه حتما بکشم بدنم رو. شامپو که میزنم موقع نرم کننده (چون موهام کراتبنه) سریع کیسه در هم میکشم

از طرفی حوله ام هم خیلی کوچیکه نمیتونم دور خودم بپیچم به خاطر همین شلوار جین و سوتینمم میبرم که بعد حموم بپوشم بیام بیرون. 

شنا هم ساعت ۷ عصر تموم میشه من معمولا ۶ و ۳۵ دقیقه میام بیرون چون حمومم طول میکشه و سشوارم میبرم چون موهام کراتینه باید همون بعد حموم برم تو لابی سشوار بکشم که تایم داشته باشم

حالا دو دفعه دو تا خانوم تو دو روز مختلف بهم تذکر دادن، روز اول خانومی هی داد میزد که لباساتونو با خودتون نبرین که وقت گیره (مجبورم چون حوله ام کوچیکه) 

منم دفعه بعد لباسامو از بالای در اویزون نکردم تا کسی نفهمه تو حموم میپوشم بار بعدی یه خانوم دیگه بهم گفت چرا اینقدر دیر اومدی؟ در صورتیکه من حداقل ۲۰ دقیقه زودتر از استخر میام بیرون تا بتونم زودتر کارمو تموم کنم مزاحمتی پیش نیاد

در حالت عادی هم حمومم تو خونه ۲۰ دقیقه طول میکشه ولی تو استخر چون عجله بیشتری میکنم ۱۰ دقیقه شابدم ۱۵ دقیقه طول میکشه

حالا سوالم اینکه چی جوابشونو بدم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا سمت ما گیر نمیدن فقط موقع بیرون رفتن تایمت چک میشه که زیاد نمونده باشی دیگه با جزییات کاری ندارن،ولی من اونجا حموم نمیکنم چون بنظرم آب حموم همون آب تو استخره فرق نداره زیاد