دوستان من چون پوستم به شدت حساسه چند سال پیش که رفتم استخر، فقط شامپو میزدم هر بار توی قسمت پایین تنه یعنی کشاله ران به خاطر اب استخر، مشکلات پوستی برام پیش میومد
منم دیگه ناچارم بعد استخر کیسه حتما بکشم بدنم رو. شامپو که میزنم موقع نرم کننده (چون موهام کراتبنه) سریع کیسه در هم میکشم
از طرفی حوله ام هم خیلی کوچیکه نمیتونم دور خودم بپیچم به خاطر همین شلوار جین و سوتینمم میبرم که بعد حموم بپوشم بیام بیرون.
شنا هم ساعت ۷ عصر تموم میشه من معمولا ۶ و ۳۵ دقیقه میام بیرون چون حمومم طول میکشه و سشوارم میبرم چون موهام کراتینه باید همون بعد حموم برم تو لابی سشوار بکشم که تایم داشته باشم
حالا دو دفعه دو تا خانوم تو دو روز مختلف بهم تذکر دادن، روز اول خانومی هی داد میزد که لباساتونو با خودتون نبرین که وقت گیره (مجبورم چون حوله ام کوچیکه)
منم دفعه بعد لباسامو از بالای در اویزون نکردم تا کسی نفهمه تو حموم میپوشم بار بعدی یه خانوم دیگه بهم گفت چرا اینقدر دیر اومدی؟ در صورتیکه من حداقل ۲۰ دقیقه زودتر از استخر میام بیرون تا بتونم زودتر کارمو تموم کنم مزاحمتی پیش نیاد
در حالت عادی هم حمومم تو خونه ۲۰ دقیقه طول میکشه ولی تو استخر چون عجله بیشتری میکنم ۱۰ دقیقه شابدم ۱۵ دقیقه طول میکشه
حالا سوالم اینکه چی جوابشونو بدم؟