2777
2789
عنوان

کیا عین من بی بی فیسن بیان

179 بازدید | 19 پست

بیاید از اتفاقات بیبی فیس بودن و کلا چالش هاییی ک داشنت بگین اک خواستین عکسم بژارین ببینم نا چ حد بیبی فیسیین😂

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

همکارم که ده سال ازم بزرگ تره بهم میگه عمو  ولی به بقیه دخترای هم ستم میگه آبجی یا خانوم فلان😬

بعد من شاغلم تو محل کارم خیلیا میپرسن چرا اومدی سرکار مدرسه نمیری 😂

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بی بی فیسم یا نه ولی سنمو به هرکی میگم با تعجب میگه واااااقعا؟اصلا بهت نمیاد😁

خیلی خوبه😍

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
من خیلی بیبی فیلم و باعث میشه کسی ادم‌حسابم نکنه

ای بابا 

من

از سنم پایین تر نشون میدم نکته مثبتی ایه 

ولی  ناخواسته پسرای کوچکتر از خودم سمتم جذب میشن 

کسی باور نمیکنه من نامزد داشتم تا الان چه برسه این که یه زن بیوه ام بخاطر همین بعضی خواستگارا تا میفهمن پشیمون میشن چون فک میکنن که یه دختر کم سن و سال مجردم😁 یکی از اطرافیانم گفتش یه پسری تو فامیلمون عاشق تو شد وقتی فهمید بیوه هستی پشیمون شد😐 

🤍
همکارم که ده سال ازم بزرگ تره بهم میگه عمو  ولی به بقیه دخترای هم ستم میگه آبجی یا خانوم فلان😬 ...

وای عین منی یبار بای خانمی ک هم سنم بود میخاستیم بریم جایی تاکسی گرفتییم 

پر بود تاکسی راننده ناکسی گفت شما جوون تری بیا یکم نزدیک اون خانمه ک اونم هم سن من بود راحت باشه البته اون خانم چاق بود خیلی سنشو ۳۶اینا میژد  من ۲۲سالمه عین ۱۶ساله هام

من  از سنم پایین تر نشون میدم نکته مثبتی ایه  ولی  ناخواسته پسرای کوچکتر از خودم سم ...

بدی هااییم داره دیگ

همکار شوهرم یبار بهش گفته بود زنتو ببر مهدکودک 😂 پررررو😐

ای خدا تو دیگه خیلی بیبی فیسی عزیزم 🥺♥️

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
من خیلی بیبی فیسم و باعث میشه کسی ادم‌حسابم نکنه

و اینکه آدمای چاپلوس و سواستفاده کن هم زیاد دور آدمایی مثل ما جمع میشن فک کنم چون گول ظاهرمون رو میخورن🤦🏻‍♀️ واسه من که زیاد پیش اومده یا این که طرف یکاری رو به من سپرده نمیزاره انجامش بدم هی میاد دنبالم مطمئن بشه درست انجام دادم یا نه ☹️😐

🤍