2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سایت مشکل فنی داره ولی بازدید رو نمیدونم چرا نمیخوره

ای کاش همه مثل شما همین‌قدر مسئولیت پذیر و پاسخگو بودند دنیا گلستان بود مثل پلیس که نزدیک یک ساله به خاطر مشکل برادرم میریم پیش‌شون ولی کو از یک جواب،اصلا وظایف‌شون و مسئولیت‌شون رو درست انجام نمیدن.دردم رو به کی بگم

ای کاش همه مثل شما همین‌قدر مسئولیت پذیر و پاسخگو بودند دنیا گلستان بود مثل پلیس که نزدیک یک ساله به ...

خدا بهتون صبر و استقامت بده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

خدا بهتون صبر و استقامت بده

نی نی یار شب بخشید ریپلای‌تون می‌کنم و میدونم کار دارید و سرتون شلوغه،یه سوال داشتم نمی دونم تا چه اندازه از مشکلات من با خبرید‌،برادرم درگیر شرکت هرمیه،عکس یکی از آقایونی که ذهن برادرم رو شست و شو داده و به فریب پبش خودشون نگه داشته رو دارم،می‌تونم عکس این آقا رو چند روز دیگه اینجا بزارم و شما کمک کنید پر بازدید شه، شاید کسی شناخت کمک کرد،جاشون رو پیدا کنم و برادرم رو برگردونم خونه؟

نی نی یار شب بخشید ریپلای‌تون می‌کنم و میدونم کار دارید و سرتون شلوغه،یه سوال داشتم نمی دونم تا چه ا ...

من نمیتونم در این مورد نظر بدم که اجازه همچین کاری هست یا نه

از نی نی یار 3 یا 5 بپرسید بهتره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

@نی_نی_یار_پنج    

سلام ،نمی‌دونم تا چه اندازه از مشکلات من با خبرید،برادرم نزدیک یه سال درگیر شرکت هرمی شده،عکس کسی که مغز برادرم رو شست و شو داده و به فریب پیش خودشون نگهش داشته رو داره،میشه چند روز دیگه عکس این آقا رو اینجا بزارم،شما کمک کنید پربازدید بشه،شاید کسی شناخت و جاش رو پیدا کنیم برادرم رو برگردونیم خونه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز