2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سایت مشکل فنی داره ولی بازدید رو نمیدونم چرا نمیخوره

ای کاش همه مثل شما همین‌قدر مسئولیت پذیر و پاسخگو بودند دنیا گلستان بود مثل پلیس که نزدیک یک ساله به خاطر مشکل برادرم میریم پیش‌شون ولی کو از یک جواب،اصلا وظایف‌شون و مسئولیت‌شون رو درست انجام نمیدن.دردم رو به کی بگم

ای کاش همه مثل شما همین‌قدر مسئولیت پذیر و پاسخگو بودند دنیا گلستان بود مثل پلیس که نزدیک یک ساله به ...

خدا بهتون صبر و استقامت بده

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

خدا بهتون صبر و استقامت بده

نی نی یار شب بخشید ریپلای‌تون می‌کنم و میدونم کار دارید و سرتون شلوغه،یه سوال داشتم نمی دونم تا چه اندازه از مشکلات من با خبرید‌،برادرم درگیر شرکت هرمیه،عکس یکی از آقایونی که ذهن برادرم رو شست و شو داده و به فریب پبش خودشون نگه داشته رو دارم،می‌تونم عکس این آقا رو چند روز دیگه اینجا بزارم و شما کمک کنید پر بازدید شه، شاید کسی شناخت کمک کرد،جاشون رو پیدا کنم و برادرم رو برگردونم خونه؟

نی نی یار شب بخشید ریپلای‌تون می‌کنم و میدونم کار دارید و سرتون شلوغه،یه سوال داشتم نمی دونم تا چه ا ...

من نمیتونم در این مورد نظر بدم که اجازه همچین کاری هست یا نه

از نی نی یار 3 یا 5 بپرسید بهتره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

@نی_نی_یار_پنج    

سلام ،نمی‌دونم تا چه اندازه از مشکلات من با خبرید،برادرم نزدیک یه سال درگیر شرکت هرمی شده،عکس کسی که مغز برادرم رو شست و شو داده و به فریب پیش خودشون نگهش داشته رو داره،میشه چند روز دیگه عکس این آقا رو اینجا بزارم،شما کمک کنید پربازدید بشه،شاید کسی شناخت و جاش رو پیدا کنیم برادرم رو برگردونیم خونه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز