2777
2789

حدود یک ماه دیگه بچم به دنیا میاد

سر زایمان اولم از همون بیمارستان سینه هام زخم شد بطرز وحشتناکی

هرروز بدتر از دیروز میشد

هر نوع پمادی معرفی کردن خریدم

هرکاری بزرگترا کفتن انجام دادم ولی خوب نمیشد که نمیشد

خیلی دردش بده😖

تا ۴ماه طول کشید 

جدا ازین نشتی شیر که کل لباسم خیس بود و همش حوله میذاشتم تو لباس زیرم

و همین قضیه باعث شده بود افسردگی بعد زایمانم هی بدتر و بدتر شه

یک سالم بیشتر شیر ندادم همراه با شیرخشک

الان از شیردهی متنفرم، میبینم یه بچه داره شیر میخوره عوق میزنم

ازون روزهای اول زایمان متنفرم

چه کنم؟😔 یک درصد بازم اون روزها تکرار شه من بازم از لحاظ روحی داغون میشم

دوس ندارم دیگه شیر خودمو بدم تا خشک شه

ولی همه بهم عذاب وجدان میدن حتی این سایت

یعنی فقط بچه مهمه؟ جسم و روح من چی؟ ارزش نداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا میخوای خودتو اذیت کنی تا وقتی شیر خشک هست؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اول که ممکنه این بار فرق کنه . دوم که برای زخم تجربه ندارم ولی برای نشتی یه چیزایی هست مثل نوار بهداشتی مخصوص این مورده و انقدر عالیه که اصلا افسردگی گرفتن نداره ‌ حوله یا پد پارچه ای بوی بدی میگیره نذار 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

قطعا اون روحیه ای ک شما موقع شیر دادن ب بچتون دارید از همه چی مهم تره 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بزار از گشنگی بمیره بابا شیر نده سینت میوفته فقط خشک

حالا کاری با تاپیک استارتر ندارم فقط نظر شما!!!! 

به به چه‌مادری بشین

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

من سر دخترم از بس شیر نداشتم و گشنش بود زردیش رفت بالا شیرخشک که دادیم اومد پایین.. سر اینم فک‌کنم باز شیر ندارم نمیزارم کار به گشنگی و‌گریه برسه شیرخشک میدم..من خیلی تلاش کردم برای افزایش شیرم ولی فایده نداشت

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊