2777
2789
عنوان

یعنی پدرشوهرم همچین کاری میکنه؟

460 بازدید | 19 پست

پدرشوهرم یه زمین میخره با پول دیه تصادف شوهرم و دوطبقه اش می کنه طبقه بالا به اسم ماست و شوهرم ۸۰ درصد ساختشو انجام داد چون باباش میگفت پول ندارم. الان داره پدرشوهرم طبقه پایین برای برادر شوهرم درست می کنه و به شوهرم گفتم بابات برای ما یه قرون نداشت و دوران عقدم به خاطر قناعت و خونه ساختن پس انداز کردن زهر مارم شد حالا بابات داره برای برادرت درست می کنه و شوهرم میگه اجاره اشو میگیره برادرم نمی خواد مفت بشینه که؟ 

آخه مگه میشه پدر از پسر پول بگیره؟ 

خواهشا نیاین بگین وظیفه ای نداشتن من بحثم این نیست این تبعیض ناراحتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه پدر مگه از پسر پول میگره?

بله!!

پدر شوهر ما ک گرفت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

چرا نظه اجاره بدن میشه ولی بلند نمیشه و کم کم صاحابش میشه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

سعی کن خودت را قانع کنی حتی به دروغ

عزیزم اون زمان برای شما گذشته و اینکه بخوای زمان حال رو هم به کتم خودت تلخ کنی،واقعا در حق خودت بی انصافی کردنه.

زمین کلا برای شماست چرا باید پدرشوهرت اونجا را درست کنه؟؟؟

خب شوهرت و پدرت چطور به توافق رسیدن؟زمین از پدرش بوده و هزینه ساختش از شوهرت؟؟

زمین هم در اصل پولش از شوهرمه ولی دو طبقه اش کرده و پدرشوهرم طبقه پایین برای خودش برداشت و برای ساختم کمکی نکرد 

سعی کن خودت را قانع کنی حتی به دروغ عزیزم اون زمان برای شما گذشته و اینکه بخوای زمان حال رو هم ب ...

نمی دونم والا بیا اینو به شوهر من حالی کن. الان فکر می کنه باباش هنوز لطف کرده طبقه بالا رو به اسمش زده 😒