2777
2789
عنوان

چرا هیچ دکتری نمیفهمه من چ مرگمه؟

153 بازدید | 13 پست

دیگه خسته شدم توانی برام نمونده 

بیشتر از یه ماهه خونریزی دارم 

دوتا دکتر عوض کردم 

سونو ،آزمایش ،قرصای مختلف 

اما از هیچکدوم جواب نگرفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطوری شده بودم رفتم دکتر زنان .سونو نوشت معلوم شد دیواره رحم ضخیم شده .سه ماه دارو نوشت گفت اگه با اینا وب نشه باید کورتاژ بشی که شکر خدا با همون قرص ها خوب شدم و قطع شد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من اینطوری شده بودم رفتم دکتر زنان .سونو نوشت معلوم شد دیواره رحم ضخیم شده .سه ماه دارو نوشت گفت اگه ...

من هم کیست دارم هم دیواره رحمم ضخیم شده 

عزیز چ مدت خونریزی داشتی؟

دارو چی بهت داده بود؟

من هم کیست دارم هم دیواره رحمم ضخیم شده  عزیز چ مدت خونریزی داشتی؟ دارو چی بهت داده بود؟

من حدود دو ماه خونریزی کردم دارو هم ال دی داد گفتم حالم بد میشه روکین داد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ب من دروسبلین داده ک ی دوره بخورم  ضخامت رحمت چن بود ؟ برا من ۱۱ هس

مال من فکر کنم ۱۳ بود.

عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم  شما چن دوره روکین خوردی؟ ب من گفته ی دوره بخور بعد بیا سونو

خواهش میکنم من سه دوره خوردم

من اینطوری شده بودم رفتم دکتر زنان .سونو نوشت معلوم شد دیواره رحم ضخیم شده .سه ماه دارو نوشت گفت اگه ...

سلام من روزی سوم پریودی ضخامت ۸ بود نگرانم خیلی مجردم ۲۲ سالم بنظرتون ۸ زیااده

سلام من روزی سوم پریودی ضخامت ۸ بود نگرانم خیلی مجردم ۲۲ سالم بنظرتون ۸ زیااده

سلام عزیزم تا جایی که من میدونم زیاد نیست ولی بازم از دکتر بپرس