2777
2789

برا زنها هم اکثرا اینطور شده

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش زن ها به همجنس خودشون رحم میکردن...اگرچه که مرد خوب باشه محل نمیده بهشون

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

آخرالزمانه دیگه کلا هر چی جلو میریم هرزگی و کثافتکاری مردو زن بیشتر میشه الانم که جنبش فواحش شده قوز بالای قوز وگرنه حیای زن ایرانی و غیرت مرد ایرانی از قدیم زبانزد بوده حتی تو نقشو نگارای چند هزارساله ایران یه طرح برهنه و بی پرده پیدا نمیکنی

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
برا زنها هم اکثرا اینطور شده

من سره کار دیدم خیلی از زنا با پسرا لاس میزنن ولی مثلا باهاشون دوست نیست ولی خوب اینم گناهه کلا هیچ مرزی بین زن ها و مردا نمونده 

آخرالزمانه دیگه کلا هر چی جلو میریم هرزگی و کثافتکاری مردو زن بیشتر میشه الانم که جنبش فواحش شده قوز ...

والا سره کار انقدر راحت باهم حرف میزنن ادم خجالت میکش۶