2777
2789

کلاس تست اگه تکنیک بگه ک عالیه اگه بخواد مث بعضی از اوستادا از روی پاسخنامه کتاب تست بگه ک بدرد نمیخوره به استادش و سابقه تدریسش و اینکه تا حالا کجا تدریس کرده تاثیر داره 

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس تست اگه تکنیک بگه ک عالیه اگه بخواد مث بعضی از اوستادا از روی پاسخنامه کتاب تست بگه ک بدرد نمیخ ...

نمیدونم استاداش چطوریه 

حالا یه آموزشگاه هست میگن خوبه یه میخوام برم ببینم چطوریه 

سلام گلم ببین از اول اگر کلاس بری ممکنه ضرر کنی . الان شروع کن به خواندن کتاب و کنارش برای هر درس هم یک کتاب تست خوب بگیر که درسنامه هم داشته باشه. درس به درس شروع به خواندن کن بنظرم از یک پایه (۱۱یا۱۰ام) شروع کن و بهتره ۱۲ام هم یکمی بخونی . 

ترتیب کلی درس خواندن هم به این صورته

۱. خواندن کتاب . 

۲.حل سوالات کتاب

۳. حل تست های کتاب تست بدون گرفتن زمان

۴.بررسی مشکلات و خواندن درسنامه

۵. حل تست زماندار و رفع اشکال و علامتگذاری تست های مهم

۶. خلاصه نویسی

۷ مرور کتاب و خلاصه ها 

اگر به این صورت پیش رفتی و بازم در درسی پیشرفتی نداشتی یا مشکلاتت زیاد بود میتونی بری کلاس

اگر دانشاموز منظمی هستی یا کسی هست که ناظر کارت باشه، کلاس انلاین برو 

نمیدونم استاداش چطوریه  حالا یه آموزشگاه هست میگن خوبه یه میخوام برم ببینم چطوریه

اره بنظرم کتاب تست الانم قیمتش بالاس کلاس تستم ک ساعتیه بنظرم هر کدوم در حد توانته هزینه کن هردو در کنارهم خوبه 

از اینترنتم میتونی از بعضی استادا کمک بگیری 

اگه بتونی پکیچ اموزشی تهیه کنی ک خیلی بهتره اخه میتونی هر جایی ک مشکل داشتی و نکات تست و پرسنامه و جزوه هم داره و انلاینم اگه بشه با استاد ارتباط داشته باشی ک عالیه

اره بنظرم کتاب تست الانم قیمتش بالاس کلاس تستم ک ساعتیه بنظرم هر کدوم در حد توانته هزینه کن هردو در ...

نه تورو خدا شراع پکیج تستی و گروه اموزشی و ... نرو دوستای من هرکدام رفتن پولشون ربختن بیرون 

نه تورو خدا شراع پکیج تستی و گروه اموزشی و ... نرو دوستای من هرکدام رفتن پولشون ربختن بیرون 

اخه باید بدونی از چه استادی تهیه میکنی و نحوه استفادشم بدونی ک موفق بشی واینکه تهیه میکنی واقعاا ازش  استفاده کنی نه اینکه حوصله نگاه کردن نداشته باشی بعضیا یه سریال 10 قسمتی رو تماشا میکنن به دوتا فیلم درسی ک میرسه فرار میکنن و بهونه میارن و باید خودتم بفهمی ک از چه روش درس خوندنی نتیجه میگیری

سلام گلم ببین از اول اگر کلاس بری ممکنه ضرر کنی . الان شروع کن به خواندن کتاب و کنارش برای هر درس هم ...

درسم خوبه در حد امتحانای مدرسه  کتابکار دارم ولی تنبلم متاسفانه تستی نزدم تاحالا و اینکه چیزی هم از تستا نمیفهمم مثلا ریاضی در حد کتاب بلدم تست ریاضی بزاری جلوم چیزی ازش نمیفهمم 

حالا زیست خوب فرق داره میشه تست زد

میخوام شروع کنم حالا میگم برای سال بعد کلاس تست برم بتونم یه سری درسا مثل ریاضی رو بفهمم بتونم تست بزنم 

ذخیره میکنم پیامت ممنون♥

اخه باید بدونی از چه استادی تهیه میکنی و نحوه استفادشم بدونی ک موفق بشی واینکه تهیه میکنی واقعاا ازش ...

مشکل اینکه ۹۰ درصد اینجور پکیجا کلاهبرداری ان 

مثلا یسری از کلاس های کلاسینو و ماز خیلی خوبن ولی هستن گروه هایی که فقط مبخوان پول از دانش اموز بیچاره که تو استرسه بگیرن 

اره بنظرم کتاب تست الانم قیمتش بالاس کلاس تستم ک ساعتیه بنظرم هر کدوم در حد توانته هزینه کن هردو در ...

کتاب تست دارم هزینه هردو رو میتونم بدم ولی خانواده میگن کلاس بیخودیه خودت باید بخونی 

اتفاقا یه پکیچ آموزشی هست شاید برای امسالم که گذشت بگیرم 

سال بعد همون کلاس برم 

اخه باید بدونی از چه استادی تهیه میکنی و نحوه استفادشم بدونی ک موفق بشی واینکه تهیه میکنی واقعاا ازش ...

ولی واقعا راست میگی حرف سریال باشه حتی چند فصل هم باشه میشینی میبینی 

درس ولی زورش میاد 

درسم خوبه در حد امتحانای مدرسه  کتابکار دارم ولی تنبلم متاسفانه تستی نزدم تاحالا و اینکه چیزی ه ...

خواهش میکنم عزیزم 

ببین حدود ۷۰ درصد بچه ها با ریاضی مشکل دارن و این بیشتر بخاطر خشک بودن درسه . برای اینکه بتونی تست هارا حل کنی و پیشرفت کنی این چند تا توصیه هم میتونه کمکت کنه

۱. اولین درسی که باهاش درس خواندن شروع میکنی ، درسی باشه که هم باهاش راحت باشی هم مهم باشه مثلا برای من این درس زیست بود . پس ریاضی اول نزار

۲. درس محاسباتی مثل ریاضی درس اخر نزار بهتره در طی روز یک ساعت برای خودت برای استراحت بین روز در نظر بگیری بعد این استراحت بری سراغ ریاضی

۳. برای درس هایی که مشکل داری تست بدون زمان بیشتری حل کن تا وقتی میری سراغ گرفتن زمان اعتماد به نفست بیشتر باشه . تا وفتی به زماندار نرسیدی درصد نگیر.

۴. زمان ریاضی یکم بیشتر کن البته در کل بیشترین زمانت باید برای زیست باشه بعد شیمی و زمان ریاضی و فیزیک یکیه ولی برای شروع میتونی زمان ریاضی هم اندازه شیمی بزاری

۵. ممکنه اولش نتیجه درس خواندن هات نبینی مخصوصا تو درسای محاسباتی ، یکم به خودت زمان بده اینجور درس ها معمولا دیر بازده ان درعوض وقتی یاد بگیری سخت تر فراموششون میکنی ‌و مرور کمتری نیاز دارن 

خواهش میکنم عزیزم  ببین حدود ۷۰ درصد بچه ها با ریاضی مشکل دارن و این بیشتر بخاطر خشک بودن درسه ...

ممنون عزیزم که برام وقت گذاشتی ♥♥♥

منم اتفاقا زیست برام راحت تره و بیشتر از بقیه درسا دوسش دارم

ریاضی رو هم دوست دارم ولی جدیدا زیاد ازش نمیفهمم همونطور که گفتی باید بیشتر وقت بزارم براش