2777
2789

خواهر من بچه دار نمیشه و من دارم جدا میشم چون شوهرم بی عرضس تو سختترین شرایط باهم بودیم و خیلیاتون در جریانین و خودتون میدونید حق با منه حالا میخواستم حضانتشو بدم پدرش اخه من چجوری نگهش دارم چجوری برم سرکار هیچکس پشتم نیس شوهرمم خانوادش ادمای خیلی بدبختین نه محل زندگیشون مناسب بچمه ن فرهنگ و رفتار و شیوه زندگیشون و اخلاقشونم افتضاحه و ممکنه حتی تحصیل بچم ب مشکل بخوره حالا تو مراحل طلاقم خواهرم میگه بچرو بده من نگهش دارم خیلی پولدار و مهربون و دست و دلبازن خیلییییییی حالا میگه بچه رو اواره نکن شناسنامشو ب نام ما کن هر وق بخوای هم بچتو میبینی هم براش مادری میکنم و بچه ها من خیلی بهش اطمینان دارم خیلی فقط نمیدونم چ تصمیمی بگیرم میترسم دلم بخواد بچم پیشم باشع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشیمون میشی. فکر کنم بشه 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بنظرم سخته برات 

و فکر نکنم همینجوری بتونی حضانتشو بدی به خواهرت و براش شناسنامه بگیرن چون پدر و مادرش هستن در قید حیات ک خودتونید الحمدالله 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا