2777
2789
عنوان

کیا افسردگی دارن مثل الان من 😔

541 بازدید | 17 پست

سلام 

یه حال عجیبی دارم احساس پوچی میکنم احساس میکنم تو یه چاه عمیق افتادم هر کاری میکنم نمیتونم خودمو نجات بدم 

هیچی خوشحالم نمیکنه، شما هم تجربه داشتید حالتون بعدش خوب شده؟ 

خیلی میترسم همینجوری بمونم 😔😔

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یمدت اینجوری میشم باز خوب میشم 

البته خودم میدونم با چی حالم خوب میشه

مثلا گریه میکنم‌چنددقیقه بعد میرم حموم‌میام‌بیرون‌اصلاح میکنم ماسک میذارم بخور میدم رسیدگی ب پوستم خیلیییییی حالم و‌خوب‌میکنه اهنگ‌میذارم باابجیم حرف میزنم ولی خب نمیذارم خیلیی حالم بد باشه خودم اروم میکنم هرجوری شده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
برو یک دوره کوتاه پیش مشاور یا روانپزشک

رفتم نزدیک دو هفته پیش فقط استرسم کم شده همین 

اثر دیگه ای نداشته

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
یمدت اینجوری میشم باز خوب میشم  البته خودم میدونم با چی حالم خوب میشه مثلا گریه میکنم‌چن ...

قبلا گریه میکردم الان داروهایی که میخورم دیگه گریم هم نمیگیره که لااقل یه چند ساعتی آرومم کنه 

بله دوسال پیش اینجور بودم درحدی که به خودکشی هم فکر میکردم  

فقط تاکید میکنم فقط  باخدا حرف زدن و درد دل کردن باخدا حالمو خوب کرد فهمیدم خدا فقط هوامو داره 

شبا پنجره رو باز میکردم و به آسمون زل میزدم  با خدا حرف میزدم گاهی هیچ حرفی نمیزدم فقط به زیبایی های این دنیا نگاه میکردم به زیبایی شب ستاره ها  نسیم باد 

اینا حالمو خوب کرد 

باعث شد به خودم بیام الان که به عکس اون موقع نگاه میکنم میبینم چقدر اوضاعم داغون بوده

حال 8 ساله من همینه...

به هر کسی هم میگم حالم اینجوریه یه جوری نگام میکنن 

درکمون نمیکنن

بله دوسال پیش اینجور بودم درحدی که به خودکشی هم فکر میکردم   فقط تاکید میکنم فقط  با ...

خداروشکر حالتون خوب شده 

الان دیگه خوب خوب شدید، برام دعا کنید منم حالم خ ب بشه 

خداروشکر حالتون خوب شده  الان دیگه خوب خوب شدید، برام دعا کنید منم حالم خ ب بشه

خیلی خیلی بهتره ی وقتایی میاد سراغم مخصوصا پاییزا  اما سریع اون شرایط رو برا خودم مهیا میکنم خوب میشم راهشو پیدا کردم دیگه نزدیک شدن به خدا 

ان شاء الله که شمام هم خوب میشید ببینید چی حالتون رو خوب میکنه انجامش بدین 

[QUOTE=303393975]خیلی خیلی بهتره ی وقتایی میاد سراغم مخصوصا پاییزا  اما سریع اون شرایط رو برا خودم مهیا میکنم خو ...[/QUOTE

منم الان چند ماهی هست نمازام میخونم با خدا هم خیلی ح ف میزنم. راز و نیاز میکنم ولی برای چند دقیقه حالم خوبه 

هر چی فکر. میکنم هیچی حالم رو خوب نمیکنه