2777
2789
عنوان

چطوری به خالم بگم که......

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 31 پست
اره درسته بدونه اوکیه ولی نیاد فحش جنسی به من بده و فحش ناموصی به دخترخالم

اره ...نمیتونی به خود بچهه توضیح بدی ؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های الان۹۹درصدشون همینن اگ بگی خانوادش گردن نمیگیرن ک هیچ تازه تورم مقصر میدونن دیدم ک میگم

اخه فقط این نیست یه روز خونشون بودم گفت بریم پارک گفتم اوکی بریم اونجا یه مرد اومد سمتش بعد به من سلام کرد منم گفتم شما پسرخالم گفت این مجیده دوستم بعد این اقا میخورد حداقلا ۳۰ سالش باشه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

اگه با خاله ات در این حد راحت نیستی که روت نمیشه بگی به مامانت بگو بهش بگه خب ؛ یا با موبایل که خیلی ...

گوشی خالم و چک میکنه پسرش

خدا به بچه هامون رحم کنه فقط

من همسن این بودم فک میکردم لک لک ها بچه هارو میارن😂البته من پاستوریزه بودم ولی این خیلی بی ادب شده

۱۰ساله ش که خیلی زوده والاا پسر من ده ساله شه این چیزا رو نمی دونه خداراشکر ،به مامانت بگو به خاله ت ...

مامانم گفت نمیگم خودت بگو

عزیزم ببخشید اخه گفتم اونطوری نمیخونید چون به کمکتون نیاز دارم

من خوشبختانه بچه های پسرخاله هم همسنم هستن ولی خودم به عنوان خاله وقتی حرفی از بچه های خواهرام میشنوم اولش با نرمی بهشون میگم این طرز حرف زدن مناسب خونواده نیست..ولی دفعه دوم با پیچوندن گوششون بهشون یاداوری کنم که نمیخوام همچین حرفایی ازشون بشنوم

اونام چون منو دوس دارن به حرفام گوش میدن معمولا

من خوشبختانه بچه های پسرخاله هم همسنم هستن ولی خودم به عنوان خاله وقتی حرفی از بچه های خواهرام میشنو ...

ببین خاله من شاغله اصن خونه نیست شوهرشم همینطور یه خاطر این پسرخالمم از دست در رفته لج باز شده یه چند بار دیگم این اتفاق افتاده بود با نرمی گفتم حرفت اصن قشنگ نیست اونم ادامو دراورد

دقیقا این از کلاس دوم اینستا

من موندم خود پدر و مادر مبیننن که اینستا چی داره محتواها اغلب غیر اخلاقی .

بی انصاف ها بچتونه حفظش کنید نزارید خط خطی بشه روح و روانش . 

۱۰ سال واقعا زوده الان این باید هفت سنگ بازی کنه باید بره فوتبال رباتیک و حرفه فنی رو باش آشنا بشه نه مسایل خاکبرسی و فحش ناموسی . 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
من موندم خود پدر و مادر مبیننن که اینستا چی داره محتواها اغلب غیر اخلاقی . بی انصاف ها بچتونه حفظش ...

به خالم حالا بگو چی بگم بهش برنخوره؟

خالت حیفه دست من نیفتاده 

وگرنه حسابی از خجالتش درمیومدم   

واقعا بچه ها گناه دارن یک انسان که داره نابود میشه .

بنظر من مستقیم بهش بگو هر چی دیدی و شنیدی رو اون باید ناراحت بشه و خجالت بکشه نه تو .

شاید خدا کمک کرد چشماش. باز شد .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...