بچه ها من یه پسرخاله دارم ۱۰ سالشه هم اینستا داره هم تو یوتیوب فعالیت میکنه همه چیم داره به جز توئیتر که البته به من ربطی نداره هرکاری میخواد بکنه به مامان باباش مربوطه
ولی چند روز پیش دیدمش مامان و باباش نبودن کنار من نشسته بود بعد بهم چیزای جنسی میگفت دیگه فک کنم بدونید منظورم چی ها هست بعد من اخم کردن بهش گفتم بیشعور چون چیزایی گفت که من فک نمیکردم اصن بدونه (بقیشو پست بعد میگم این طولانی نشه)
اره درسته بدونه اوکیه ولی نیاد فحش جنسی به من بده و فحش ناموصی به دخترخالم
اره ...نمیتونی به خود بچهه توضیح بدی ؟
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
اخه فقط این نیست یه روز خونشون بودم گفت بریم پارک گفتم اوکی بریم اونجا یه مرد اومد سمتش بعد به من سلام کرد منم گفتم شما پسرخالم گفت این مجیده دوستم بعد این اقا میخورد حداقلا ۳۰ سالش باشه
عزیزم ببخشید اخه گفتم اونطوری نمیخونید چون به کمکتون نیاز دارم
من خوشبختانه بچه های پسرخاله هم همسنم هستن ولی خودم به عنوان خاله وقتی حرفی از بچه های خواهرام میشنوم اولش با نرمی بهشون میگم این طرز حرف زدن مناسب خونواده نیست..ولی دفعه دوم با پیچوندن گوششون بهشون یاداوری کنم که نمیخوام همچین حرفایی ازشون بشنوم
من خوشبختانه بچه های پسرخاله هم همسنم هستن ولی خودم به عنوان خاله وقتی حرفی از بچه های خواهرام میشنو ...
ببین خاله من شاغله اصن خونه نیست شوهرشم همینطور یه خاطر این پسرخالمم از دست در رفته لج باز شده یه چند بار دیگم این اتفاق افتاده بود با نرمی گفتم حرفت اصن قشنگ نیست اونم ادامو دراورد