2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر پس انداز!!!!کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 130 پست

داره بده ماهیانه میده اونم توعقد دستش دردنکنه... دیگه چیکار به بقیه درآمدش داری چرا همش درحال برنامه ریزی وتصمیم گیری هستی... مگه الان باحقوق کارمندی پس انداز میشه کرد... رو مسائل مالی قفلی نزن...خرج خونه بامنه شوهرم ماهی 10 تومن بهم میده بخدا با احتیاط خرج میکنم تا به سرماه برسونم.. گرونیه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم منظورتو عزیزم،ماهی ی مبلغ ک برا خرجم میده بهش گفتم ی مبلغی هم تو ی کارت دیگم بزنه برا پس ...

خو خودش پس نداز کنه بنظر من که شما خیلی پر توقعی 

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
میدونم بچه بازیه ولی الان چیکار کنم؟؟؟پیامارو خوندی عزیزم؟؟واقعا ب راهنمایی نیاز دارم و موندم🥺🤦🏻‍ ...

پیاما رو خوندم حالم بد شد

زن و شوهر اینجوری با هم حرف میزنن؟! خودت خجالت نکشیدی بهش گفتی برو واسه دخترای دیگه خرج کن منم پسر غریبه بگم

خواهشا تا وقتی بزرگ نشدید ازدواااااج نکنیییییید زندگی خاله بازی نیست

من شرمم شد از اون حرفایی که به هم زدین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اسی حق با تو بود تا اونجا ک‌گند زدی و گفتی منم میرم ب پسرا میگم پول بدین بهم سر این حرفت نامزدت خیلی عصبی شده

احتمالش هم هست ک کلا بهم بزنه همه چیزو

عقدین؟

اگه عقد کردین ب این سادگی نمیتونه بره ولی اگه نامزدین احتمالش بالاس

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

حالا همه چسبیدن ب اون ۷ تومنه

بابا ببینین شوهرش داره میگه من تورو نمیخوام‌دیگه سر این حرف ک گفته میرم ب پسرای دیگه میگم پول بدین بهم همه پوله چششونو گرفته🤣🤣

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰