2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر پس انداز!!!!کمک

2884 بازدید | 130 پست

بچه ها تروخدااا راهنماییم کنید من خیلی وقت بود سایت میدیدم ولی الان ب مشکل خوردم عضو شدم😭

همسرم برام پول میزد تو ی کارت حالا ی کارت دیگه گرفتم بهش گفتم ماهیانمو ک میزنی جدا تو این کارت لطفا هرروز ی بملغ کم در حد ۱۰۰ ،۲۰۰ تومن بزن ولی هرروز که کارت پس اندازمون باشه!

منم هرماه ک پولم موند به این کارت میزنم…

اینم بگم که ما عقدیم

صبح زنگ زد بهم که من کلا ۱۵ تومن حقوق میگیرم ماهی ۶-۷تومنشو میدم به تو ماهی ۶-۷تومنم ک اینجوری باید بزنم تو این کارت خب خودم چیکار کنم؟؟؟الکی میگه چون فقط ماهی ۱۵ تومن پول خورد و خوراکشه منم یهو عصبانی شدم هرچی پول داده بود تو کارتم برگشت زدم برا خودش  ….

اونم یهو زنگ زد ک شوخی کردم با زنم نمیتونم شوخی کنم برم با دختر مردم شوخی کنم؟؟؟منم عصبانی شدم و تلفنی بحثمون شد بعدشم که این پیاماس ….

تروخدا بخونید کمکم کنید🥺🥺🥺چیکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بچه بازی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چقد تند حرف میزنی

سیاست داشته باش اون نخواست پول بده هم تو ازش بگیر

نکه براش پول پس بزنی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔