2777
2789
عنوان

اونجاهایی که خدا دستتونو گرفت💫

227 بازدید | 12 پست

اونجاهایی که اصلا انتظارشو نداشتین و فکرشو نمیکردین ولی خدا دستتونو گرفت و کمکتون کرد رو بگین تا استفاده کنیم و امیدمون بیشتر بشه 

صباح الخير للذين يظنوا أن العالم

بأكمله انغلقَ في طريقهم ولا يعلموا

أن بعد كُل ضيق مُتسع من الله...»

صبح بخیر به تمام آنهایی که گمان می‌کنند دنیا به آخر رسیده و دیگر راهی برای آنها باقی نمانده؛ و نمی‌دانند که خدا بعد از هر سختی و تنگنا راه و راحتی برای آنها فراخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ولم میکنه!🩷

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دستمو گرفت برد اوج

از اون اوج ولم کرد

جوری ک کاش دستمو از اول نمیگرفت‌....

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تو اوج ناامیدی 

یه شب دعا کردم خدایا میشه منم مثل بقیه درس بخونم میشه خوب بشم میشه مریض نباشم 

در عیب ناباوری روز بعدش البته با پشتکار خودم دست رو زانوهایم گذاشتم بلند شدم 

افسردگی حاد داشتم قبلش معتاد به دوستی با پسرا شده بودم 

یه شب توبه کردم وواقعا خدا بهم امید و انگیزه داد 

ممنونم ازش♥️♥️♥️

کاش نماز بخونم واقعا لازمش دارم 

درحال ساخت ....:)

پیش عشقم بود بعد ی خواستگارداشتم قبلا شمارم داشت گوشیم کنار هردومون بود پیام داد نوشت سلام قلبم درصورتی ک هیچ ارتباط خاصی بینمون نبودنمیدونم چراچطور فقط خداستار العیوبی کرد الهی قربون خدابرم ک عشقم گوشی نگاه نکرد 🥺

خدایاشکرت...❤️

تو اوج ناامیدی  یه شب دعا کردم خدایا میشه منم مثل بقیه درس بخونم میشه خوب بشم میشه مریض نباشم& ...

بعد دیگ کلا معجزه آسا بود همه میگفتن چکار کردی یهو خوب شدی 

منی ک سه سال مدرسه نمی‌رفتم 

تو یه تابستون همه درسای دوازدهم و نسل یازدهم پاس شدم 

بعدشم ولش نکردم 

بحث درس نیست 

بحثش این من قبلش از زندگی متنفر بودم

بعد دیگ کلا معجزه آسا بود همه میگفتن چکار کردی یهو خوب شدی  منی ک سه سال مدرسه نمی‌رفتم  ...

خیلی از کارایی ک کردمم توبه کردم درست اینجا بگمشون 

ولی نزاشت آبروم بره دمش گرم

من هر وقت گفتم خدا دستمو گرفته و اعتقاد دارم همیشه دستش توی دستمه 

نه تنها من بلکه همه بنده ها نمیگم منم به کسی که دوسش داشتم نرسیدم آرزوهام شاید موندن یا نرسیدم نمیگم سختی نداشتم ولی همش به صلاحم بوده و هست 

خدا بهترین حامیه

بخوام یکی از لطف های خدا رو بگم فقط اینکه من از ۷ سالگی تا حدودا ۱ ۱۸ سالگی مریض بودم فقط یه شب اونم شب قدر خواستم دستمو بگیره دیگه خسته شدم ۱۱ سال عذاب کشیدم به جون عزیزم قسم همون صبحش با یه خواب شفا گرفتم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم