2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

338 بازدید | 49 پست

دوستان به دلایلی حال روحیم اصلا خوب نیست، نمیتونم تصمیم درست بگیرم و این مورد که میگم هم ازارم میده پس لطفا با راهنماییتون کمکم کنید. من با پسری در ارتباط هستم که از پریشب تا امروز صبح غیب شد، نه پیام جواب داد، نه تماس هیچ چیز! با اینکه اتفاق ناگواری پشت سر گذاشتم اما نگرانی اونم به دوش کشیدم. الان بدون عذرخواهی پیام داده تماس گرفته بودی، متوجه نشدم حالم خوب نبود! یک روز قبل از این ماجراهم تایم طولانی غیب شد! اینجا تاپیک زیاد خوندم که گفتن ادمی با این مشخصات سرش جای دیگه گرمه و منم به این ادم اصلا اعتماد ندارم! میخوام کات کنم حق دارم؟ لطفا کمکم کنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کات کن عزیزم بااین آدم به جایی نمیرسی فقط باعث میشه روح وروانت بهم بریزه

باور کن همین لحظه هم بهم ریخته

تو سخت ترین شرایط یهو غیب میشه، سرد، بی توجه، ۲۴ ساعت سرگرم کارشه، شب تا میگم چت یا خوابش میبره یا سریع میگه شب بخیر، یه بار دیدم ایز تایپینگ بود به محض شروع چت تا نوشتم سلام دیگه جواب نداد فرداش گفت خوابم برد اخه مگه میشه؟

به خودش بگو اینارو ببین چه توجیهی داره

بارها گفتم. گفتم چرا بی توجهی میکنی چیزی شده؟ همش رابطمون شده چرا چرا. اخرشم بدون عذرخواهی استدلال منطقی میاره برات، من رو هم مقصر جلوه میده و نشون میده من خیلی ریلکسم اگه مشکل داری از خودته نه من!

باور کن همین لحظه هم بهم ریخته تو سخت ترین شرایط یهو غیب میشه، سرد، بی توجه، ۲۴ ساعت سرگرم کارشه، ش ...

ببین عزیزدلم من تجربشو داشتم یه شب انقد منتظر موندم که حالم بهم خوردو دوروز بیمارستان بستری شدم انقد که فشارعصبی بهم وارد شد بخاطر اون بی همه کس که ذره ای اهمیت واسم قاعل نبود الان که ازدواج کردم یه شوهر فرشته دارم تاعصبی میشم معدم آتیش میگیره نمیتونم از زندگیم لذت ببرم لطفا بخاطره خودت میگم کات کن باهاش

بارها گفتم. گفتم چرا بی توجهی میکنی چیزی شده؟ همش رابطمون شده چرا چرا. اخرشم بدون عذرخواهی استدلال م ...

خودت بهتر میشناسیش

ولی به نظرم پ همون کات کنی بهتره

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍