2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 49 پست
خب کات کن من چندبار سراین‌مسائل تند پیش رفتم طرف واقعامشکل جدی براش پیش اومده بود بعدش پشیمون شدم. ...

اتفاقا شب قبلش از من پرسید پدرت قبلا دادگاه خانواده بودن؟ الانم هستن؟ با اینکه ادمی نیست که قصدش به هیچ عنوان شناخت من باشه! ادمی نیست که این سوالارو بپرسه اصلا! من شک کردم گفتم چرا؟ جواب داد همینطوری! درصورتی که اصلا ادم همینطوری نیست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزدلم من تجربشو داشتم یه شب انقد منتظر موندم که حالم بهم خوردو دوروز بیمارستان بستری شدم انقد ...

باورت میشه منم معدم عصبیه؟؟ الان دارم با چشم پراشک تایپ میکنم برات؟ این ادم اصلا قصدش هم ازدواج نیست با من هرچند منم به دلایلی قصدم این نیست اما حتی اصول پایه ای رابطه هم رعایت نمیکنه فقط خودش! 

خداروشکر که اون روزا گذشت و شکر که الان خوشبختی🤍 من زندگی حرفه ای و عاطفیم یه روزه همش رفته رو هوا لطفا دعام کن.

کات میکنم این ادم میخوام چیکار...

میخوای کات کنی ؟ حق داری یا نه ؟ 

عزیزدلم اگه لحن من تند ببخش 

ولی شما زنشی ؟ نه 

بچه ازش داری ؟ نه 

پس چرا این قدر دو دلی

چرا این همه خودتون بی ارزش میکنید 

تو هم یهو غیب شو 

بذار هلاک شه ک نمیشه 

ولی جواب نده 

حکم زاپاس داری براش

بدون خدافظی ازش دل بکن 

شایدزن وبچه داره وگوشی مخفی 

نه گلم هردو دانشجو کم سن هستیم!

ولی انقدر اعتماد ندارم به این ادم که اصلا بعید نیست این فکر!

اصلا اجازه نمیده خانوادش بفهمن با من در ارتباطه! مادر من در جریانه ولی در حد یه سلام هم خودشو نشون نمیده

باورت میشه منم معدم عصبیه؟؟ الان دارم با چشم پراشک تایپ میکنم برات؟ این ادم اصلا قصدش هم ازدواج نیست ...

آره عزیزم همینه بخدا من خیلی بهم سخت گذشت همش تهدیدم میکرد همش سرراهم سبز میشد هروقتم دلش نمیخاست جوابمو نمیداد.یه مدت انقد بهم پیله که بیارابطه داشته باشیم خودکشی کردم تا دست ازسرم برداشت چون از داداشام میترسید.بعدشم ازدواج کردم دیگه خبری ازش نشدخداروشکر.باورکن الان یادش افتادم سینم سنگین شد..توهم کات کن بره گمشه عوضی لیاقتتو نداره که منتظرش باشی 

همین الان هم شده بس خودخواهه این بشر

ارزش خودتو حفظ کن من همیشه به خواهرمم میگم.وقتی اون له همین منوال پیش میره و تو کاریش نداری و نادیده میگیری اون عادت میکنه 

عشق یعنی صدای قلب بابا ❤صدای نفس کشیدن مامان
میخوای کات کنی ؟ حق داری یا نه ؟  عزیزدلم اگه لحن من تند ببخش  ولی شما زنشی ؟ نه&n ...

از اتفاق من به این لحن تند نیاز دارم که به خودم بیام

خیلی تحت فشارم

کات که میکنم ولی یه روز رو هم بی جواب میزارمش!

به خواهرم گفتم نکنه واقعا مشکلی داره؟ گفت بدتر از تو که نیست، تو هم گرفتاری ولی تو چطور اون چه جوری! راستم میگه

آره عزیزم همینه بخدا من خیلی بهم سخت گذشت همش تهدیدم میکرد همش سرراهم سبز میشد هروقتم دلش نمیخاست جو ...

وای عجب عوضی بوده این دیگه! الهی که انقدر اذیت شدی🥲

این هم درخواست رابطه داشت ولی من به هیچ وجه قبول نکردم! بعد از اون هم سرد شد.

اره کات که قطعیه

از اتفاق من به این لحن تند نیاز دارم که به خودم بیام خیلی تحت فشارم کات که میکنم ولی یه روز رو هم ...

ی روز کم 

میگم بدون خدافظی برو 

تحت هیچ شرایطی هم برنگرد 

۸۰ درصد متاهل 

مگ ی تماس تلفنی چقدر وقت میگیره؟ 

تحت هیچ شرایطی وسوسه نشی جواب بدی 

بذاریه نفرکه اعتماد بهش داری تعقیبش کنه

عموم محلی که شاغله قبلا به مدت ۲۳ سال شاغل بوده ولی این نمیگه دقیقا کدوم فازه! دختر عمم هم اونجاست اتفاقا...

ببین دوست صمیمیم یه بار بحث شد سر این ادم گفت بهت پیام داد مراقبش باشی این ادم بی ارزشیه! نمیدونم چی میدونست ازش

ارزش خودتو حفظ کن من همیشه به خواهرمم میگم.وقتی اون له همین منوال پیش میره و تو کاریش نداری و نادیده ...

دقیقا همین اتفاق هم افتاده الان! با اینکه من اعتراضم میکنم.

میگه عزیزم دوبار گفتی باز بگو! مریضه انگار!

پریشب ازش درخواست کردم عکس بده گفت ول نمیکنی نه؟