2777
2789

عقدم مامانمو شوهرم سر اینک من شب باید خونه مادر شوهرم بخوابم اختلاف دارن باعث این اختلافم مادر شوهرم هست ک پرش کرده شوهرم قهر کرده بود مامانم زنگ زد بهش گفت خبری ازت نیس خونه ما ام بیا در خونم همیشه ب روت بازه ازین حرفا شوهرم برگشت گفت دیگ خونت نمیام ک هیچ پلیس میارم دم در خونت دست زنمو میگیرم میبرم توام بخوای حرفی بزنی جلوت وایمیسم باباشم بیاد جلو اونم کتک میزنم مامانم از این بابت خیلی دلخور شد و دلش شکست ولی فرداش گذاشت برم بخوابم منم دوبار ب شوهرم گفتم زنگ بزن رفع دلخوری بکن گفت باشه حالا میزنم ولی نزد یه شب پاشد اومد خونمون یچیز تحویلم بده خواست بیاد تو گفتم سلام کن اومد تو من چیزی ازش نشنیدم ولی خودش میگه کردم مامانم برگشت با شوخی بهش گفت عه تو ک دوباره پیدات شده بعد رو ب من گفت اینو چرا دوباره اوردیش اینجا ( همه اینارو داشت با لحن شوخی میگفت اخه باهم شوخی دارن)هیچی حالا اقا بهش برخورده بخاطر این حرف مامانت دیگ کلا پامو خونتون نمیزارم مامانم با پدر بزرگش همه اینارو درمیون گذاشت طرف شوهرمو گرفت تو همه چیز تازه میگفت اگ مادر زن من بهم این حرفو میزد تا پنج سال خونش نمیرفتم شوهرم ک این حرف پدر بزرگشو شنید بدتر شیر شد حالا بعد این حرف حالا میگ مامان تو به من بی احترامی کرده اون باید ازم معذرت خواهی کنه توروخدا بگید چیکار کنم معذرت خواهی تو خانوادشون اصلا معنا نداره برای همین خودشونم همیشه باهم قهرن خانوادش تو کارای اشتباه شوهرم خیلی پشتشو میگیرن همین کارشون باعث شده شوهرم با اینکه میدونه مقصره ولی بازم پرروگری میکنه من تو بچگیم خیلی سختی کشیدم بخاطر اختلاف پدر و مادرم این اختلاف هنوزم هست با ازدواجم از چاله.افتادم تو چاه اصلا اعصاب و حوصله اینک بخوام با شوهرم سر و کله بزنم ندارم چون خیلی بی منطقه احساس میکنم با این رفتاراشون پیر میشم بابام میگ یه تنه نمیتونی جلو همچین خانواده ای وایسی طلاق بگیر همه رو راحت کن رفیقم میگ برید پیش مشاور خالم میگ پیش مشاور نرید بدرد نمیخوره از ادمای با تجربه مشورت بگیر مامانمم تصمیم رو گذاشته به عهده خودم توروخدا بگید چیکار کنم با این وضعیت

ببخشید خیلی طولانی بود ولی همون چند خط اولو خوندم یکم بیشتر روی انتخابت فکر کن

خیلی بی ادبه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

عزیزم با این مرد پیر میشی پیر

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خیلی طولانی بود ولی همون چند خط اولو خوندم یکم بیشتر روی انتخابت فکر کن خیلی بی ادبه

میشه لطف کنی چند ثانیه بیشتر وقتتو بزاری تا اخرش بخونی نظرتو بهم بگی بدجور گیرم

همسرت خیلی بی ادبه وقتی اون اول به مادرت بی احترامی کرد باید جلوش وایمیسادی و مجبورش میکردی از مادرت عذرخواهی کنه نه اینکه بری شب پیشش بمونی تاکاربه اینجابکشه به نظر من حرف پدرت درسته روی انتخابت بیشتر فکرکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی بنظر شما طلاق راه درست تریه؟

برو مشاور همه اینارو بگو همه چیزو ببین اون‌چی میگه.اما کسی که اینقدر کینه ایه و از الان رابطه خوبی با خانوادت نداره بدرد زندگی نمیخوره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
همسرت خیلی بی ادبه وقتی اون اول به مادرت بی احترامی کرد باید جلوش وایمیسادی و مجبورش میکردی از مادرت ...

اخه خیلی لجبازه نخواستم بحث بیشتر از این کش پیدا کنه فقط خواستم دهنش بسته بشه

یعنی بنظر شما طلاق راه درست تریه؟

چرا می‌تونه به این راحتی به پدر و مادرت بی احترامی کنه؟ حتما ارزشی برات قائل نیست وگرنه بخاطر تو احترام رو حفظ می کرد. در ضمن نه با عروس باید صمیمی بود نه با داماد. یه خط قرمزی باید باشه. مادرت هم حق داره دوران عقد شب پیش شوهر نمی مونن. نباید می رفتی. شب پیشش بمونی کارش رو می کنه و دیگه انگیزه ای برای عروسی گرفتن نمی مونه براش.