2777
2789
عنوان

کیا دیسک کمر عمل کردن لطفا نظر بدن

395 بازدید | 11 پست

من یک ماه هست دیسک کمرم روعمل کردم پیش دکتر مسعود صابری درد شدید که تو پاهام بود رفته ولی کمر درد وخشکی کمر دارم کمم نمیشه ترسم اینه کمر دردم بمونه ممنون میشم کسی تجربه ای داره اینجا بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خوب و با وجدانیه؟؟؟

متاسفانه تنها چیزی که نداره وجدان.هزینهای الکی زیاد میگیره تومطب بخاطر هزینها من شاکیش شدم نصف پولمو برگردوند.فقط امیدوارم کارش خوب باشه گرنه من اصلا از اخلاق و وضعیت مطبش راضی نبودم

من هم عمل کردم سال۹۴ اونموقع دردش یادم نیست ولی اگه تازه عمل کردی عادیه،من از اونموقع تا الان اصلا ه ...

سلام عزیزم من دوساله عمل کردم وسط کمرم درده و گاهی درد سیاتیک هم دارم .یعنی شما دیگه هیچ دردی ندارین شدین مثل قبل عمل؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سلام عزیزم من دوساله عمل کردم وسط کمرم درده و گاهی درد سیاتیک هم دارم .یعنی شما دیگه هیچ دردی ندارین ...

نه کلا درد ندارم،دکتر شما خوب عمل نکرده،کلی رشته های عصب تو اون قسمت هست احتمالا یکی از عصب ها رو زخمی کرده

نه کلا درد ندارم،دکتر شما خوب عمل نکرده،کلی رشته های عصب تو اون قسمت هست احتمالا یکی از عصب ها رو زخ ...

ورزش خاصی انجام میدین؟

من بیش‌تر برای ورزش مشکل دارم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁