من که یادمنیست.ولی خود منم به خاطر پستی که بد نبود ثانیهای یه بار ترکیدم دوروزم بود عضو شدم دیگه رم ...
من که میگم فقط تاپیک بسته شده،کسی سر قضیه راضیه تعلیق نشد،فقط تاپیک ها بسته میشد
شما هم نی نی یار تعلیقت کرده وگرنه یک پست ده تا گزارش بخوره پست پاک میشه،شما تازه عضو شدی با یک پست که ده تا گزارش بخوره پستت پاک میشد،کلا کاربریت که تعلیق نمیشد
حالا باز ساعت ۵ از نی نی یار ۵ میپرسم
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نی نی یار جون نی نی یار شب گفت که هر کاربر هر چقدر گزارش بخوره با گزارش تعلیق نمیشه و فقط با اختیار نی نی یار کاربری تعلیق میشه؟درسته؟
من فکر میکردم مثل تاپیک که با ده گزارش بسته میشه کاربری هم با تعداد معینی گزارش بسته میشه،اینطور نیست؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم