2777
2789
من که یادم‌نیست.ولی خود منم به خاطر پستی که بد نبود ثانیهای یه بار ترکیدم دوروزم بود عضو شدم دیگه رم ...

من که میگم فقط تاپیک بسته شده،کسی سر قضیه راضیه تعلیق نشد،فقط تاپیک ها بسته میشد

شما هم نی نی یار تعلیقت کرده وگرنه یک پست ده تا گزارش بخوره پست پاک میشه،شما تازه عضو شدی با یک پست که ده تا گزارش بخوره پستت پاک میشد،کلا کاربریت که تعلیق نمیشد

حالا باز ساعت ۵ از نی نی یار ۵ میپرسم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من که میگم فقط تاپیک بسته شده،کسی سر قضیه راضیه تعلیق نشد،فقط تاپیک ها بسته میشد شما هم نی نی یار ت ...

با یه پست دقیقا تعلیق شدم و...

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینو میگم این معما تموم بشه منطورمو شاید نمیرسونن.ولی مثلا این خانم دزد با کاربریای مختلف برا ک ...

عزیزم کاربر با گزارش تعلیق نمیشه مگر اینکه توهین یا ناسزای بدی گفته باشه 

اینو نی نی یارا گفتن

این تاپیکو بخون در انتها نی نی یار جواب داده 

شاید متوجه صحبتم بشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11544808/اگه-یکی-پست-هاش-خیلی-گزارش-بخوره-میترکه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
حالا من هر چی بگم باور نمیکنید من کاربریم با یه پست که نه توهین بود نه ناسزا فقط اعتراضی بود ترکیدبه ...

خوب پس خودتم میگی نی نی یارم دلیلشو نمیتونسته بگه

میفهمم چی میگی

منم گفتم که چند تا کاربریم بی دلیل ترکید 

حالا خوبه کاربریت برگشته 

وقتی شناساییون کردی سعی کن اصلا باهاشون هیچوقت توی یه تاپیک قرار نگیری 

الان اسمهای کاربریشونو یادت ؟ 

@نی_نی_یار_پنج  

سلام،شب بخیر 

نی نی یار جون نی نی یار شب گفت که هر کاربر هر چقدر گزارش بخوره با گزارش تعلیق نمیشه و فقط با اختیار نی نی یار کاربری تعلیق میشه؟درسته؟

من فکر میکردم مثل تاپیک که با ده گزارش بسته میشه کاربری هم با تعداد معینی گزارش بسته میشه،اینطور نیست؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دیگه رفتن خوابیدن.

عزیزم اون کاربر بازم منو ریپلای کرد من دوباره ب نی‌نی یار شب اطلاع دادم اما فقط اومد کامنت اون خانم‌رو پاک کرد و رفت!!!! عجیب نیست!!!😶

من باید ب کی بگم ک رسیدگی کنن ب اون خانم؟!

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

عزیزم اون کاربر بازم منو ریپلای کرد من دوباره ب نی‌نی یار شب اطلاع دادم اما فقط اومد کامنت اون خانم‌ ...

اسکرین نگرفتی ازش

عزیزم اون کاربر بازم منو ریپلای کرد من دوباره ب نی‌نی یار شب اطلاع دادم اما فقط اومد کامنت اون خانم‌ ...

ساعت هشت به نی نی یار سه بگو

گفتم اسکرین بگیر ازش احتمالا بازم پیام میده .به نی نی یار بگو باز

عزیزم اگر برات مقدوره توی خصوصی اسامی افرادی که گفتی رو بهم بگو تا باهاشون ترجیحا هم صحبت نشم 

عزیزم اگر برات مقدوره توی خصوصی اسامی افرادی که گفتی رو بهم بگو تا باهاشون ترجیحا هم صحبت نشم 

نیستن زیاد واقعا میترسم بگم ولی مطمینم خودت ببینیشون سمتشون نمیری.به امضاها هم دقت کنی خیلیاشون مشخصن.واقعا عذر میخوام

نیستن زیاد واقعا میترسم بگم ولی مطمینم خودت ببینیشون سمتشون نمیری.به امضاها هم دقت کنی خیلیاشون مشخص ...

عزیزم از هیچکس نترس جز خدا 

اوکی هر جور صلاح میدونی