2777
2789
عزیزم از هیچکس نترس جز خدا  اوکی هر جور صلاح میدونی

نمیترسم .ولی اگر کاربریم بخوام بمونه باید خیلی جاها سکوت کنم.فقط بدون کاری کردن امضامو هر کی مسیول هست که بتونه پاک کرد.باز امضا میزاشتم میرفتن گزارش دادن‌.تو خصوصی هم بهم حق دادن ولی ...

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

نمیترسم .ولی اگر کاربریم بخوام بمونه باید خیلی جاها سکوت کنم.فقط بدون کاری کردن امضامو هر کی مسیول ه ...

خوب گلى جان منم بهت حق ميدم منم براى حفظ كاربريم گفتم فقط به اونا كه شک داری توی خصوصی بهم بگی که باهاشون هم کلام نشم

چون خودمم یه سری اسامی پیدا کردم و دیدم که چه طور عجیبی رفتار داشتن تو سایت از همین مواردی که خودت داری میگی

اینکه اسمشونو بگی که دیگه موضوع بخصوصی نیست 

تازه داری یه یه سری کاربرا کمکم میکنی 

هر طور راحتی 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گلى جان منم بهت حق ميدم منم براى حفظ كاربريم گفتم فقط به اونا كه شک داری توی خصوصی بهم بگی که با ...

درخواست بده اگر باز کرد بهت میگم.چون درخواستا رو خیلی وقتا نشون نمیده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

باش عزیزمم ممنون 🌹

به نی نی یار پنج بگو شاید تغییر داد اسم منو تغییر داد البته روز اول یا دوم عضویتم بود

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
به نی نی یار پنج بگو شاید تغییر داد اسم منو تغییر داد البته روز اول یا دوم عضویتم بود

سلام ممنون عزیزم ک گفتی .. 

تغییر نمیخام همینکه اشتباه تایپیشو بگیره حله 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
سلام ممنون عزیزم ک گفتی ..  تغییر نمیخام همینکه اشتباه تایپیشو بگیره حله

گفتی به نی نی یار؟

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
سلام عزیزم .. بله گفتم ولی فقط لایک کرد چیزی نگفت و ویرایش هم نشده هنوز

نی نی یار پنج؟