2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه به اداره برقیا برخورده بوده.شاید من درست منظورمو نگفتم.ببین همون ثانیه ای که تاپیک ترکیده کاربری ...

ببین مثلا تو تاپیک مورد دار میزنی،من میام تو تاپیک گزارش میزنم با گزارش من نی نی یار میاد بررسی میکنه،میبینه هم باید تاپیکو ببنده هم تو رو تعلیق کنه و این کارو میکنه

قبل این که نی نی یار تاپیکو ببنده بررسی رو کرده،بعد تاپیکو میبنده بلافاصله کاربری رو تعلیق میکنه،چون من گاهی دیدم تو تاپیک تو بخش انلاین ها نی نی یارم هست بعد مثلا تاپیک دو دقیقه بعد بسته میشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دقیقا یسریا واقعا با روان ادم بازی میکنن نمیشه رد شد چون صرفا مجازیه 

منم چند بار تعلیق شدم خیلی سال هست اینجام

سره چیزای الکی که اصلا حق نبود 

چه کنیم دیگه از پشت گوشی 🤦🏻‍♀️🤗

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ببین مثلا تو تاپیک مورد دار میزنی،من میام تو تاپیک گزارش میزنم با گزارش من نی نی یار میاد بررسی میکن ...

خوب گااهی اصلا تاپیک نمیزنن پست میزارن تو تاپیکاتوهین میکنن. و برا کاربر گزارش میزنن و تعلیق میشه پس برا کاربری هم میشه گزارش زد.در اصل کاربریش با گزارش تعلیق شده.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

خوب گااهی اصلا تاپیک نمیزنن پست میزارن تو تاپیکاتوهین میکنن. و برا کاربر گزارش میزنن و تعلیق میشه پس ...

نه فقط تاپیک با گزارش تعطیل میشه

کاربری فقط و فقط در صورت توهین به اشخاص خاص یا فحش و ناسزا یا توهین تعلیق میشه

کاربری با گزارش تعلیق نمیشه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
خوب گااهی اصلا تاپیک نمیزنن پست میزارن تو تاپیکاتوهین میکنن. و برا کاربر گزارش میزنن و تعلیق میشه پس ...

برای پست میشه گزارش زد،الان من میتونم پست تورو گزارش بزنم

نی نی یار میاد میبینه اگر پستت بد باشه تعلیق میشی،در واقع نی نی یار اخر تصمیم میگیره کاربریتو ببنده یا نه

چیزی که نی نی یار گفت این بود که مثلا اگر ۳۲ هزار پست تو گزارش بخوره تا نی نی یار نخواد تعلیق نمیشی،اما برای تاپیک اینجوری نیست،ممکنه تاپیکت مشکل نداشته باشه اما ده نفر دست ب یکی کنن گزارش بزنن تاپیکت بسته شه بدون دخالت نی نی یار

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نه فقط تاپیک با گزارش تعطیل میشه کاربری فقط و فقط در صورت توهین به اشخاص خاص یا فحش و ناسزا یا توهی ...

ببین اینو میگم این معما تموم بشه منطورمو شاید نمیرسونن.ولی مثلا این خانم دزد با کاربریای مختلف برا کسایی که بر علیهش حرف زدن گزارش زده براشون و تعلیق شدن.و نی نی یار پنج برگردونده اگر توهین بود که برنمیگشت کاربریشون و اگر اول بررسی شده بود بعد اعتراضشون رسیدگی نمیشد متوجه بشن اشتباه شده امیدوارم‌منطورمو رسونده باشم

برای پست میشه گزارش زد،الان من میتونم پست تورو گزارش بزنم نی نی یار میاد میبینه اگر پستت بد باشه تع ...

پیاممه قبل اینو بخون مثال زدم😁

ببین اینو میگم این معما تموم بشه منطورمو شاید نمیرسونن.ولی مثلا این خانم دزد با کاربریای مختلف برا ک ...

خب مثلا یکی از این کاربری ها که تعلیق شده کیه؟

خب مثلا یکی از این کاربری ها که تعلیق شده کیه؟

من که یادم‌نیست.ولی خود منم به خاطر پستی که بد نبود ثانیهای یه بار ترکیدم دوروزم بود عضو شدم دیگه رمز و اینام یادم نیست که.ولی یه داستانایی دیدم که یه عده هستن کافیه خوششون نیاد ازت البته الان حضور نحسشون کمتر شده.تا حتی به امضای منم گیر دادن