2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا حق با منه یا شوهرم؟

267 بازدید | 19 پست

من و شوهرم خیلی مشکلات داریم خیلی زیاد خونه عروسی و کار و اینا عقدیم هنوز ب دلیل مشکلاتی نمیتونم خونشون برم و خونمون بیان تو دو تا شهریم خیلی مشکل داریم من از نظر شخصیتی اعتماد به نفس ندارم عزت ب نفس ندارم خودم ادمیم ک خیلی ابراز احساسات میکنم ولی شوهرم اینطوری نیست من دلم تنگ شده بود بهش گفتم تو ک میبینی من اعتماد ب نفس ندارم میبینی ک حالم خوب نیست چرا بهم نمیگی دوستت دارم چرا بهم نمیگی ک خوشگلم من نیاز ب توجهت دارم ولی اون میگه ک من نشون میدم نمیتونم حرف بزنم ما خیلی مشکل داریم و اینا

من از خودم متنفرم حس میکنم ک افسردگی دارم می‌خوام که بهم بگه خوشگلم واسش کافی هستم در ماه شاید خودش یکبار هم نگه عاشقتم تو عمل نشونم میده ک دوسم داره ولی من چون خودم زیاد میگم کلا ابراز زبونی برام مهمه حق با کدوممونع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم نمیگه فقط از خودش تعریف می‌کنه منم میخندم 

میگم اگه اعتماد ب نفس تورو داشتم الان رئیس جمهور آمریکا بودم 

بعد نگا کرد گف عه ولی تو هم خوشگلیا گفتم گمشو ببین کی ب کی میگه😶😐

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

خودتون رو نیازمند نشون ندید

این بحث ها رو هم از موضع قدرت انجام بدید

اینکه

من محبت کلامی شما رو احتیاج دارم آقای شوهر در کنار عملی

یا بیا بریم چند جلسه مشاوره روانشناس که یه متخصص که اعلم تر از من و شما هست راهنماییمون کنه 

یا باید یه تصمیم جدی درمورد زندگی مشترکمون بگیریم..

عزیزم شوهر منم اینارو نمیگه.اگه اهل گفتن این حرفا نباشه بکشیش هم نمیگه.وقتیم ک بگه تو بهت نمیچسبه میگی خودم گفتم بگو داره میگه.شوهرمن امروز بگم دلم یچیز خواست شاید فردا بخره بیاره اینجوری نشون میده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

هیج کدوم مقصر نیستید...تو زنی و اون مرد...نوع خواسته هاتون متفاوته...کتاب رازهایی درباره ی مردان رو بخون بشدت میفهمی شوهرت کم لطفی نمیکنه ذات مرد اینه و کتاب زنان زیرک هم بخون...ب خودت برچسب نزن...خودتو پایین نگیر..احساس ضعف و بیچارگی نکن

اینا رو به شوهرت گفتی؟

ضعف هاتو هی به رخ میکشی؟

هی میگی؟

پاشو خودتو جمع کن قوی باش این حرفا چیه تو خوشگلی تو خوبی تو عالی ......

کلا بیشتر مردا کلامی محبت نمیکنن زیادن به مرو پاشون بپیچی که کلامی محبت کن همون رفتاری هم محبت نمیکنن 

پس اول طرفتون بشناس بعد ازش انتظار داشته باش

مگه نمیدونی مردا از این کارا بلد نیستن به قول خودشون با رفتارشون نشون میدن انقدر خودتو دست کم نگیر 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نامزدت قطعا دوست داره ولی برون گرا نیست، و کلا مردان کودکان قد بلندی هستن، خواسته ات رو بارها و باره ...

میگم فایده نداره دوسم داره شده هم خیلیییی کم ک بگه ولی نشون میده علاقشو مثلا خوشحالم می‌کنه سوپرایزم می‌کنه میدونم ک دوسم داره ولی نمیگه من اضافه وزن دارم افسردگی دارم و اصلا خودمو دوس ندارم بخاطر همین نیاز داشتم یکی باشه ک کمکم کنه خوب باشم مشکلاتموپم زیاده خیلی اذیتم

مردا بدشون میاد همچین ضعفهایی خانمشون داشته باشه کمی رو خودت کار کن

مردا معمولا کمتر از خانمها ابراز احساسات میکنن بیشتر تو عمله پس حق با شوهرته 

کمتر غر بزن بهش و خودت رو شاد و پر انرژی نشون بده مهربون باش سیاست داشته باش محترمانه باهاش برخورد کن رفتارت رو درست کنی همه چی اوکی میشه

اینا رو به شوهرت گفتی؟ ضعف هاتو هی به رخ میکشی؟ هی میگی؟ پاشو خودتو جمع کن قوی باش این حرفا چیه ت ...

آخه خونواده هامون هم خیلی اذیت کردن خودمونم خیلی از لحاظ مالی اذیتیم افسردگی منم هست شوهرمم از این طرف نور علی نور شده زندگیم