2777
2789
عنوان

ی مشورت

42 بازدید | 8 پست

برای نامزدی انگشتر تک نگین خوبه؟ یا انگشتر ساده و پر؟ 

یا ی نمونه ست دستبند و انگشتر؟ 

عکسارو ندارم خودتون تصور کنین 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تک نگین قشنگه ولی سلیقه من نیس خودم تک نگین داشتم برا بله برون گیر میکرد به لباسام و روسری و اینا، رفتم عوض کردم ظریف ترشو گرفتم کلا ۶ تا نگین ریز داشت، ی نگینش افتاد بردم دادم دوباره انداختن مث اولش نشد از چشمم افتاد حالا میخوام برم حلقه تراش بگیرم ک نگین نداشته باشه هی بیفنه

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

تک نگین قشنگه ولی سلیقه من نیس خودم تک نگین داشتم برا بله برون گیر میکرد به لباسام و روسری و اینا، ر ...

ی مدل ست دیدم انگشتر و دستبند خیلییی شیک بوذ 73میلیون 😂اینو ت ورویاهام باید بخرم 

ی مدل ست دیدم انگشتر و دستبند خیلییی شیک بوذ 73میلیون 😂اینو ت ورویاهام باید بخرم 

اووو چ خبره، من حلقه نامزدیم سال پیش ۶ تومن فروختم، حلقه ازدواجمم سال ۱۴۰۰ ۷ تومن خریدم

سرویسم ۲۱ تومن فروختم سال پیش 

اووو چ خبره، من حلقه نامزدیم سال پیش ۶ تومن فروختم، حلقه ازدواجمم سال ۱۴۰۰ ۷ تومن خریدم سرویسم ۲۱ ت ...

سرویست کامل بود؟ قیمتش خوب بود ازکجا خریدی؟ من هرجا دیدم زیر 40تومن نیست بخاطرهمین میخایم بیخیال شیم 

انگشترم پسند کردیم 9تومن بود

سرویست کامل بود؟ قیمتش خوب بود ازکجا خریدی؟ من هرجا دیدم زیر 40تومن نیست بخاطرهمین میخایم بیخیال شیم ...

تراش بود نگین نداش، گردنبند و دستبند و گوشواره، نسبتا ظریف بود یادم نیس چن گرم بود ۱۱ ۱۲ شاید ولی فک کنم طلا اون موقع ۱۷۰۰ ۶۰۰ اینا بود

چون شوهرم خودش خرید ن خانوادش نخواستم فشار بیاد روش وگرنه ک عروس خودمون بابامو کشت تا سرویسی ک میخوادو بگیره 😑😂 کاش انقد رو داشتم من 🤣