2777
2789
عنوان

عکس زردکم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 105 پست
فداتشم عزیزم مرسی انشالله همچین تو سال دیگه همین موقع ۳تاشون از سر و کولت بالا برن ❤️🙏

قربونت برم

الهی امین

الهی خدا بچتو سالم و صالح و زیبا و باهوش بذاره بغلت

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه چون دو تاشون تو یه ساکن یکیش جداست اون دوتایی که تو یه ساکن نگه داشتنشون ریسکه وگرنه من از ...

ای خدااااا انشاالله هرچی که به صلاحته همون بشه عزیزم❤️

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
https://s8.uupload.ir/files/beautyplus_۲۰۲۳۰۷۲۸۱۴۴۱۰۶۳۳۱_save_7tod.jpg

خداحفظش کنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

عزیزم درخواست دوستیتو هر چی میزنم روش باز نمیشه

مشکل از سایته مثله اینکه

عزیزم چه لپ هایی آره ی ته چهره ای ب دخترت داری خودت بور بودی یا همسرت

همه چیزش شبیه منه ب جز موهاش ب باباش رفته

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
میشه عکس خودتودوباره بذاری ازاول توتاپیک بودم یه لحظه رفتم دستشویی ندیدم😔

عزیزم همین عکس بچگیام رو گذاشتم..

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۰۰۳۳۰_۱۸۰۶۵۵_te3z.jpg

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
اره عزیزم اشکال نداره خواستم بین دوستام باشی گمت نکنم ازت خبر بگیرم

ببخشید دیگه

شرمنده

🙏🙏🙏❤️❤️❤️

خواهر منم کلا موهاش زرده 😐 ما هم کاش مشکی بود😐💔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

خواهر منم کلا موهاش زرده 😐 ما هم کاش مشکی بود😐💔

😂💔

2790
2778
2791
2779
2792