2777
2789
عنوان

عکس زردکم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 105 پست
چی صدا کنم☹️

زردک چیه من نتونستم ببینم دانلودنمیشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حداقل دوتاشونگه دار  واقعاخیلی سخته گناه دارن 🥺

نمیشه

چون دو تاشون تو یه ساکن یکیش جداست

اون دوتایی که تو یه ساکن نگه داشتنشون ریسکه

وگرنه من از خدام بود دوتاشو نگه دارم

مجبورم...🥺🥺🥺🥺

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
دخترمنم خیلی وقته جیششومیگه ولی پی پی رونمیگه واقعاخسته شدم دیگه همش درحال حرف زدنه ولی اینونمیگه&nb ...

عزیزممممم خدادخترتون رو حفظ کنه😍 بهش جایزه بدید مثلا بگید اگه ب مامان بگی پیپی دارم فلان چیز رو میخرم😂💔همینقد ب ذهنم رسید

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
ممنونم عزیزم سه قلو باردارم دکتر گفته دو تاسو باید ریداکت کنم یعنی از بین ببرمشون چون ممکنه خدای نک ...

اصلا قبول نکن عزیزم فقط استراحت کن چرا باید سقط کنی ببین چهارماهش گذشت دیگه ۳ماهت تمام شد و رفتی تو ۴ خواست خدا بوده ک ۳تاش گرفته در حد دستشویی رفتن و حمام رفتن راه برو هرروز قرآن بخون و ب هیچ عنوان استرس نداشته باش فقط سعی کن آرامش داشته باشی هر روز ب خدا بگو خدایا من بچه هام و دست خودت میسپارم خودت محافظشون باش خودت دادی خودتم ببخش بهم بخدا ک‌ خدا معجزه می‌کنه ببین ی چیزی بهت میگم حتما انجام بده چله زیارت عاشورا بگیر من هرموقع گرفتم بی برو برگرد جواب داده مخصوصا تو این شبا خیلی خوبه منم مثل تو باردارم و ۱۰هفته و ۴روزمه سونو آن تی رفتی؟؟سالم بودن؟؟

زردک چیه من نتونستم ببینم دانلودنمیشه

لینک آبیش روهم گذاشتم

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
شبیه دخترت بودی  عکستو بزار

الان لینکشو میذارم

اصلا قبول نکن عزیزم فقط استراحت کن چرا باید سقط کنی ببین چهارماهش گذشت دیگه ۳ماهت تمام شد و رفتی تو ...

مجبورم عزیزم

چون سقط مکرری هستم ریسکش بالاست

این همه زحمت کشیدم خدای نکرده سه تاشونو از دست بدم دیگه هیچی

دو تا دکتر خیلی خوب که تخصصشون همینه بهم مشاوره دادن

من که از خدام بود همشونو نگه دارم ولی چه کنم که مجبورم...

اره عزیزم ان تی دادم سالم بودن

یه ازمایش تخصصی دیگه هم دادم به اسمcvs که همه چیو نشون میده کروموزوما و سندروم و این چیزا رو همشون سالم بودن

ولی خب چه کنم دیگه🥺🥺🥺🥺

نمیشه چون دو تاشون تو یه ساکن یکیش جداست اون دوتایی که تو یه ساکن نگه داشتنشون ریسکه وگرنه من از ...

اها گفتی خداروشکر سالمن ببین اگه خدا بخواد میمونن واست نگران نباش خدا بزرگه ۳تاش بمونه واست ایشالله ب حق دو دست بریده ابوالفضل 🙏علی اصغر نگه دارشون باشه هرروز واست دیگه دعا میکنم ی آدمای خاصی هستن همیشه تو ذهنم میان موقع دعا تو هم شدی مثل اونا تو دعا هام فراموشت نمیکنم

شبیه دخترت بودی  عکستو بزار

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۰۰۳۳۰_۱۸۰۶۵۵_te3z.jpg

اصلا قبول نکن عزیزم فقط استراحت کن چرا باید سقط کنی ببین چهارماهش گذشت دیگه ۳ماهت تمام شد و رفتی تو ...

من از روز انتقالم تا الان استراحت مطلقم

از ترسم تکون نمیخورم

ولی خب...

انشاءالله بچتو صحیح و سالم بغل بگیری

اها گفتی خداروشکر سالمن ببین اگه خدا بخواد میمونن واست نگران نباش خدا بزرگه ۳تاش بمونه واست ایشالله ...

امید به خدا

قربونت برم

خیلی خیلی محبت میکنی

خدا خیرت بده

الهی هزار برابر دعاهات به خودت برگرده

الهی هیچوقت تو زندگی مشکلی نداشته باشی

خیلی ممنونتم

🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

من از روز انتقالم تا الان استراحت مطلقم از ترسم تکون نمیخورم ولی خب... انشاءالله بچتو صحیح و سالم ...

فداتشم عزیزم مرسی انشالله همچین تو سال دیگه همین موقع ۳تاشون از سر و کولت بالا برن ❤️🙏

2790
2778
2791
2779
2792