2777
2789
عنوان

ازدواج زوری 💔

490 بازدید | 22 پست

اولین باری ک اومدم سایت واسه نامزدم ک رفته تاپیک زدم و الان حدود سه ماهه ک از پیشم رفته و ازش هیچ خبری ندارم و دلم واسش خیلی تنگ شده و همون داداشم ک باعث رفتن و پشیمونیش شد بهم گیر داده باید با کسی ک میگه ازدواج کنم و بقیه داداشام و بابامم موافقت کردن باهاش حیلی اذیتم میکنه از همشون متنفرم😔 میگن تو با اون انتخابت گند زدی و نشون دادی انتخابت چی بوده حالا دیگه حق انتخاب نداری و باید هرچی ما میگیم بشه و مجبوری قبول کنی الان از طرف خودشون واسه پنجشنبه هفته دیگه قرار خاستگاری گذاشتن چیکار کنم دارم دق میکنم حالم خیلی بده هرچی اومدم سایت خودمو سرگرم کنم ولی نمیتونم حالم اصلا خوب نمیشه آرزومه بمیرم و فردا دیگه بیدار نشم قلبم درد میکنه😔💔

واسم دعا کنید یا کوتاه بیان یا من بمیرم راحت بشم😓

♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی ک دوستت داره نمیره هیچوقت باید نامزدتو فراموش کنی در مورد ازدواجت ام بهت بگم تو ازادی خدا تورو ازاد افریده هیچکس حق نداره زورت کنه  اگ نمیخوایش محکم وایسا و نظرت و محکم بگو تلاش کن

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
نمیزارن میگن باید حتما جواب بدی و سه تا گربه دارم میدونن جونم بهشون بنده میگن بخای لجبازی کنی جلوت س ...

ینی گربه هات از اینده خودت واجب ترن؟؟؟؟

چی بگم!

بخاطر گربه هات بگو بله!!!

عزیزم کسی ک دوستت داره نمیره هیچوقت باید نامزدتو فراموش کنی در مورد ازدواجت ام بهت بگم تو ازادی خدا ...

اخه دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم و خانوادم میگن حتما باید حرف اونا باشه و حق اینکه بگم نه رو هم ندارم😓

♥️

ینی گربه هات از اینده خودت واجب ترن؟؟؟؟ چی بگم! بخاطر گربه هات بگو بله!!!

حیوون خونگی نداشتی نمیفهمی چی میگه خونوادش دارن باج احساسی ازش میگیرن مخصوصا داداشش تاپیک اولش بخون یه لندهوریه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ینی گربه هات از اینده خودت واجب ترن؟؟؟؟ چی بگم! بخاطر گربه هات بگو بله!!!

اخه این فقط ی شکنجه شونه بگم نه کلی میخان اذیتم کنن داداشم گفت حرف اضافه بزنی گوشیتم میگیرم میفروشم و حق هیچکاری هم نداری حتی نمیزارم رنگ در خونه رو ببینی😔

♥️

حالا شاید خاستگار جدید ب دلت نشست...از الان زانوی غم بغل نگیر وقت واسه غصه خوردن زیاد داری از الانت ...

نه اصلا نمیتونم بهش فک کنم پسر عممه ی لاشی ب تمام معناس ی جوره ک هیچ دختری تو شهرشون از زیر دستش رد نشده همه چیزو میدونن در موردش ولی الان شده خاستگاری داداشم میگه بخاطر اینکه آبرومون تو فامیل بردی با این انتخابت دیگه کسی جز این نمیاد خاستگاریت باید با همین ازدواج کنی شرتو کم کنی😔

♥️

تو جلسه خواستگاری ناراحت باش به پسره هم بگو من قصد ازدواج ندارم زورم کرده به هیچ وجه قبول نکن

میدونه دوسش ندارم و ازش بدم میاد نمیدونم چرا میخاد بازم بیار خاستگاری

♥️