2777
2789
عنوان

ازدواج زوری 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 22 پست

یعنی بابا و داداش دیگهت از پس این برنمیان؟؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه اصلا نمیتونم بهش فک کنم پسر عممه ی لاشی ب تمام معناس ی جوره ک هیچ دختری تو شهرشون از زیر دستش رد ...

ببین اگه راضی نیستی حتی اگه دستو پاتم شکستن جواب مثبت نده دستو پای شکسته یه روزی خوب میشه ولی دل شکسته زخمش تا قیامت باهاته...من خودم این روزا رو کشیدم میدونم چقدر دردناکه💔🥲

اسم کاربریم قرار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی ک شما درک میکنی🌹🙃

واست دعا میکنم شرایطت اوکی شه❤ قوی باش از چاله نیفتی تو چاه. بگو اصلا من میخوام بترشم تو رو سننه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نه الان اونام باهاش موافقن 🥲

والا نه اون نامرد بیناموس بدردت میخوره نه این پسرعمه ات.

واست دعا میکنم شرایطت اوکی شه❤ قوی باش از چاله نیفتی تو چاه. بگو اصلا من میخوام بترشم تو رو سننه.

ممنونم❤️

دعا کنید برام شرایطم خوب شه و بتونم راضیشون کنم🌹

♥️