2777
2789
عنوان

خیانت+بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 55 پست
گفتنش راحته من احمق  دوسش دارم. بعد برم پدر مادرم پیرن و خیلی منو دوس دارن میترسم چیریشون بشه

اهههه خود کرده را تدبیر نیست پس بمون ایذ بگیری

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

ببخشید، این زندگی نمیشه  دیگه حرفی برای گفتن نمی‌مونه سریعتر خودتو به یکی که عاشقته برسون اون ...

اول عاشقم. بود اینقد ک  همه حسودی میگردن  ولی الان دیگ نه بخدا من خیلی خوب بود دلشو زدم . من نورو فیبروماتوز دارم. برنید نت میاره جدا بشم کسی نمیگیره(البته جدا بشم چ بیماری داشم چه نه دیک ازدواح نمیکنم ینی سالمم بودم دیگ ازدواح نمیگردم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=303281577]بخاطرخیانتش جداشو،بازم خیانت میکنه شک نکن چراازهمچین مردی میخوای بچه داشته باشی[/QUOTدوستان چرا گیر دادین ب بچه.  تخمک گفتم ک ی وق نگین تخمک بگیر. اره خودم میدونم باز میکنه  حتی الان. شک دارم.میخام برم سرکار یکم پول جم کنم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

اول عاشقم. بود اینقد ک  همه حسودی میگردن  ولی الان دیگ نه بخدا من خیلی خوب بود دلشو زدم . ...

یعنی چی😐

آدما به امید زنده ان !

یبار یجا نوشته بود که فک‌کن از لیوان آب میخوری اون لیوانه می‌شکنه خب تو به خاطر اون لیوان شکسته دیگه هرگز آب نمیخوری؟! 

عزیز دلم این آدم اینجوری بود همه مردا اینطوری نیستن

من از خدا می‌خوام و امیدوارم یا شوهرت آدم بشه(جدا بشی خیلی در آرامشی ولی)یا با آدم درست درمونی عاشقی کنی 

خدااااا این زنای بیوه هرزه و لعنتتت کنه ایشالا  نامزد منم بهم خیانت کرده زنه شبیه میمووون‌ ۳۲ ...

وای بمیرم عزیزم بخدا. شما همین حالا جدا شو چون. بری ی سقف. سختره میشه.من قصد حدای دارم فقط باید یکم پول داشته باشم

واقعا میخوای با این آدم کثیف بمونی؟ ولی یه چیزی هم بگم همه نمیدونم چرا به زنی که اومده تو زندگیتون ...

نمیدونم واقعا نمیدونم بلاتکلیفم. طلاق. اینقد هم. راحت نیس. ایشون هرزه هست. شوهرم لاشی گثافت وگرنه. ب شوهرم. زور ک نکرده. اون هرزه بود شوهر من چی با خودش نگفت زن دارم. زندگیم خراب میشه خب همسرمن لاشی ۵۰ درصد هرزه. ۵۰ دصد شوهر هرزه من

خدا بهت کمک کنه به نظرم جدا شو همون بهتر که بچه ندارید خیانت بخاطر تنوع طلبی مرداست خودتو ناراحت نکن ...

اره گلم. ربطی نداره. ولی بخدا خیلی خستم همش فک میکنم الان شوهر لاشی من با هرره بیرونه

وای بمیرم عزیزم بخدا. شما همین حالا جدا شو چون. بری ی سقف. سختره میشه.من قصد حدای دارم فقط باید یکم ...

عزیزممم خدا نکنه 🥺❤️❤

نمیدونم بابد چیکار کنم نمیتونم ازش دل بکنم

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
پس بیخود کرد ازدواج کرد اینا بهونشه 

بخدا خسته شدم هش عصبیم همش داغونم فکر اینکه باکس دیگ بوده ... خدا قسمت هیچکی نکنه. خیلی سخته. من ب هبجکی نگفتم نخاسم ابروش بره چون اگ قرار جدا بشم . همه بفهمن. اگ نه چرا خودم  مسخره خاص عام کنم

میتوتی خیانت شوهرت رو ببخشی؟

خیانت قابل فراموشی بخشش نیس.  فقط میشه گذش کرد اونم اگ. طرف هیلی مجبور باشه. شرایطش نباش من ی ماه میگذره ولی داغونم نمیدونم چیکار کنم

یعنی چی😐 آدما به امید زنده ان ! یبار یجا نوشته بود که فک‌کن از لیوان آب میخوری اون لیوانه می‌شکنه ...

اره فواتشم عزیزم حرف درسی میزنی. این ادم بشه من دلم دل نمیشه ک. ولی حدا بشم دوس ندارم. ازدواج کنم خودم کار میکنم تنهایی گیف میکنم ولی الان. بلاتکلیفم

خیانت قابل فراموشی بخشش نیس.  فقط میشه گذش کرد اونم اگ. طرف هیلی مجبور باشه. شرایطش نباش من ی م ...

اون بچه رو بهانه کرده بهت خیانت کرده،الانم جدانشی یه روزی بخاطر بچه طلاقت میده،فکر میکنی پایبندت بمونه؟؟

خدایا خودت حفظش کن🙏
اره گلم. ربطی نداره. ولی بخدا خیلی خستم همش فک میکنم الان شوهر لاشی من با هرره بیرونه

پس باید از زندگیت بندازیش بیرون متاسفانه خیلی از مردا اینجورین با زن خودشون به اصطلاح خوش نمیگذره بهشون میرن دنبال رفیق بازی بعضیا هم هرزه بازی

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
اون بچه رو بهانه کرده بهت خیانت کرده،الانم جدانشی یه روزی بخاطر بچه طلاقت میده،فکر میکنی پایبندت بمو ...

اره ازاین. میترسم. اوق خیلی میشگنم تصیمو. گرفتم جدا میشم.تنهایی بهتر از بودن.  با کسی ک. نمیدونی. با چن نفر شریگی همش نگران باشم. باکی چیکار میکنه