2777
2789
عنوان

خیانت+بچه

720 بازدید | 55 پست

الان ک مینویسم دارم. گریه میکنم. شوهر بهم خیانت گرده باهم. شمال و و و رفتن. برا من غذای بیرون. نمیگرف. برا اون میگرف متو نمیبرد بیردن اونو میبرد براش خوردنی میخرید درحالی که من نمیخوردم میگفتم. بزا قرض بدهی بدیم. بحای خوراکی. مثلا. روغن اینا بخرم . رابطه جنسی هم داشتن .

دوسش داشته. وقتی ب روش اوردم. گریه کرد گف پشیمونه ولی من باور نداشم. تموم کرده میگفتم نه تموم نکردی اینا ک دیدم. اره. ب هرزه پیام داده باز ک خوبی این حرفا. هرزه ۳۶ ساله هسش همسر من ۲۸ من ۲۸ .هرزه. مطلقه هسش و باهم. شرکت همکارن. ب شوهرم گفتم. بلاک کن نکرد . بگذریم. تو. دعوا بهم گف هرزه لاشی.بخدا من هم وقتش بود هم. شرایطش ولی نکردمم چون تعهد دارن چون هرزه نیسم ولی اون بهم هرره گف. بهم گف مفت خور بخدا من خورد خوداکم اصلن خدب تیس. ماهی گوشت اصلن نمیخریم همون ماکارانی با سویا یا پدره اینا میخوریم. بعد من مشکل ژنتیکی دارم بهم گف  من بچه میخام خیلی دلم شگست.گفتم دلم. بدجور شکست دید شکستم گف خب مشکل هر دومونه

شوهرم عاشقققققق بچس بنظرتون چیکار کنم رهاش کنم ک بره با کسی ک میتونه بچه بیاره ازدواج کنه اخه میترسم چن سال دیگ خودش. بخاطر بچه طاقم بده از ی طرفم میگم حقشه. پدر بشه 

)فقط میتونم تخمک بگیرم اونم ۷۰ میلیون ممکن بشه ممکن نشه کمکم گنید

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی به جای خودش ، هیچ وقت نباید نیازهات و میدادی جای روغن و سیب پیاز و این چیزا…

بچه بهونشه ، ی خائن راه خیانتش و پیدا میکنه

بچه هم میداشتی خیانت میکرد .

با ی مشاور خوب مشورت کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

والا من بودم جدا میشدم

همچین آدمی خیلی عذر می‌خوام از نظر خودم و برای خودم میگم ارزش نداره که بخوام عمرم رو باهاش سپری کنم و همه‌ش نگران باشم که کی دوباره بهم خیانت میکنه؟ 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

وقتی خیانت کرده باهاشم رابطه جنسی داشته چجوز میخوای باز ازش بچه داشته باشی بزار برو ...

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

از اول اطلاع نداشتید از مشکلتوت؟

ب هر دلیلی شوهرت حق نداره خیانت کنه اگ شرابطشو داری جدا شو

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خیانتش ربطی به بچه نداره 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کل پزشکیتون چیه؟؟؟

بیماری. ژنتیکی نورو فیبرو ماتوز دارم ددمان نداره  

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این