2777
2789
عنوان

خیانت+بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 55 پست
مشکل پزشکیتون چیه؟؟؟

اون شکلک دسم خورد ببخشید

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر کن بچه نداری سریع جدا شو اون طعم هرزه گردی زیر زبونش رفته دیکه هیچ وقت وفادار نیست بهت خودت ...

اره. بار ادلش نیس قبلا. نمیدونستم در چه حده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خدااااا این زنای بیوه هرزه و لعنتتت کنه ایشالا 

نامزد منم بهم خیانت کرده زنه شبیه میمووون‌ ۳۲ سالشه دوتا دختر داره 

از نامزدمم ۵. سال بزرگ تره ‌‌

من عاشق نامزدمم خیلی دوسش وارم. کاش جدا نشیم😭😭😭

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
هر چیزی به جای خودش ، هیچ وقت نباید نیازهات و میدادی جای روغن و سیب پیاز و این چیزا… بچه بهونشه ، ی ...

ه نمیگم دلیل خیانتش. بچس.میگم چیکار کنم با این شرایط .اخه خونه نمیشد نمیدونستم چیکار کنم ک میدونم باید بی خیال میشدم 

واقعا میخوای با این آدم کثیف بمونی؟

ولی یه چیزی هم بگم همه نمیدونم چرا به زنی که اومده تو زندگیتون میگید هرزه با اینکه در اصل هرزه اصلی هم تختی خودتونه اونه که اجازه داده یکی دیگه پاشو بذاره تو زندگیتون 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
وقتی خیانت کرده باهاشم رابطه جنسی داشته چجوز میخوای باز ازش بچه داشته باشی بزار برو ...

گفتنش راحته من احمق  دوسش دارم. بعد برم پدر مادرم پیرن و خیلی منو دوس دارن میترسم چیریشون بشه

از اول اطلاع نداشتید از مشکلتوت؟ ب هر دلیلی شوهرت حق نداره خیانت کنه اگ شرابطشو داری جدا شو

چرا. میدونست. شرایطشو دارم ممنون ک نظر دادین

بزرگترین اشتباه خانوما اینه ک ملاحظه میکنن چیزی نخریم تا قرضاشو بده.بزرگترین اشتباهمون اینه.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خدا بهت کمک کنه به نظرم جدا شو همون بهتر که بچه ندارید خیانت بخاطر تنوع طلبی مرداست خودتو ناراحت نکن به بچه دار شدن یا نشدن ربط نداره 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
باطرف رابطه جنسی داشته،داری از تخمک اهدایی حرف میزنی؟؟

نمیگم. بچه بیارم .شرایط گفتم ک ی وق نگن. تخمک بگیر.