2777
2789
عنوان

با خوانواده شوهرم چیکار کنممممم

203 بازدید | 18 پست

بارداریم پوچ شد بماند ک ی هفته کارم فقط گریه و زاری و التماس شده بود ولی خدا جوابمو نداد

ب شوهرم گفته بودم ب کسی چیزی نگه  و این جور مواقع اصلا دوس ندارم کسی بدونه یا بهم زنگ بزنه

مخصوصا خانواده شوهرم سر ی مسائلی ک پیش اومد ب مادرشوهرم گفتم ک باردارم اون موقع ۴ هفتم بود  اونم ب دختراش گفته بود

وقتی ک فهمیدم پوچه خیلی بهم ریختم  از طرفی هم میدونستم الان همه میدونن 

دیگه زنگ زدنا شروع شد 

پشت سر هم هی زنگ میزدن و من جواب نمیدادم چون حالم واقعا خوب نبود امروز خواهر شوهرم زنگ زد  منم جواب دادم و براش توضیح دادم ک حالم خوب نبوده جواب کسی رو ندادم  ما همش ۲ ساله ازدواج کردیم ولی صحبتای خانواده شوهرم و ابراز نارحتی هاشون منو میترسونه

چیکار کنم اروم شم هر وقت زنگ میزنن دلشوره میگیرم

چیز بدی نمیگناااا ولی اینکه میگن برا برادرمون ناراحتیم و گریه کردیم و دهن ب دهن میچرخونن منو آزار میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر خودتی ک‌گفتی نمیگفتی الآنم ناراحتی ندارع 

مجبور شدم بگم و بهشم گفتم ب کسی چیزی نگه 

امروز فهمیدم شوهر خواهر شوهرم پیش یکی دیگه گفته بوده خودم حالم بده اینا هم با این گفتناشون حالمو خراب میکنن

مجبور شدم بگم و بهشم گفتم ب کسی چیزی نگه  امروز فهمیدم شوهر خواهر شوهرم پیش یکی دیگه گفته بوده ...

اونا فکرمیکنن دالداری میدن درحالی ک اینطور مواقع آدم حوصله هیچکسو نداره یا رک بگو دلداری نمیخام یا بذار آرومت کنن

مجبور شدم بگم و بهشم گفتم ب کسی چیزی نگه  امروز فهمیدم شوهر خواهر شوهرم پیش یکی دیگه گفته بوده ...

اشکال نداره روحیت رو حفظ کن اصلانم از رو نرو چیزی گفتن بگو بارداری چنین مشکلاتی هم داره و یسری از این حرفا فعلا از حرکت خانواده شوهرت یاد ی مشکل این چنینی خودم افتادم عصبی شدم چیزی یادم نمیاد ک بگم بهت

شوهرم ادم بیخیالیه و همین بی خیالیشم باعث شر از سر عصبانیت ب مادرش بگم  منم قایم میکردم تهش لو ...

من اگه شوهرم اینجوری بود به شوهرمم نمیگفتم تا دو سه ماهه بشم هرموقع هم حالم بد بود خودم رو میزدم به مریضی