2777
2789

بعد از تخمک گذاری دل درد پریودی داشتین؟

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاره دقیقا مثل علایم بارداریه

اخه خیلی زوده.من این ماه امپول hcg زدم.بعد از دیروز که ۱۷ سیکلمه دل درد پریودی دارم.شما آمپول زدین؟

بعد زدن آمپول دردای پریودی رو داری شدید طبیعیه

شما امپول زدین؟بعد از اون ۳۶ ساعت تا موعد پریودی اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی مشکلی نداره؟

شما امپول زدین؟بعد از اون ۳۶ ساعت تا موعد پریودی اگه رابطه محافظت نشده داشته باشی مشکلی نداره؟

من ی بار بیشتر نزدم ولی پریود شدم 

از روزی که آمپول زدم تا موعدم دردای پریودی داشتم ولی شدید تر

جنسیت براتون مهمه؟

اگه مهم نیست فک کنم اشکال نداشته باشه 

من ی بار بیشتر نزدم ولی پریود شدم  از روزی که آمپول زدم تا موعدم دردای پریودی داشتم ولی شدید ت ...

نه مهم نیست برام.شما فقط امپول زدین؟هیچ داروی دیگه ای مصرف نکردین؟

آره عزیزم باردارم  من تخمکام یکمی تنبل بودن قرص اوابوست مصرف کردم بعد دو ماه باردار شدم

یعنی فولیکول غالب نداشتین؟بعد از چند ماه اقدام باردار شدین؟انشالله به سلامتی نی نیتو بغل کنی عزیزم.برای منم دعا کن

یعنی فولیکول غالب نداشتین؟بعد از چند ماه اقدام باردار شدین؟انشالله به سلامتی نی نیتو بغل کنی عزیزم.ب ...

آره معمولا هر ماه ی فولیکول غالب داشتم 

من ۴ ماه زیر نظر ی دکتر بودم ولی هیچ قرصی بهم نداد فقط ی ماه آمپول نوشت برام که نتیجه نگرفتم 

دکترم عوض کردم اون بهم گفت که باید تخمکام تقویت کنم برام قرص اوابوست نوشت بعد دو ماه باردار شدم 

مرررسی عزیزم انشالله شما هم این ماه نتیجه بگیرین چشم انتظاری واقعا سخته 

آره معمولا هر ماه ی فولیکول غالب داشتم  من ۴ ماه زیر نظر ی دکتر بودم ولی هیچ قرصی بهم نداد فقط ...

خیلی سخته.من این ماه گلوکوفاژ خوردم و امپول ازادسازی زدم.دکترم گفت از ۲۰ پریودی تا ۵ روز دوفامد بخورم.توکل به خدا.من استرسم خیلی زیاده