2777
2789
عنوان

شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه شوهرم داره ماموریت آرد قنادی ندارم آرد گندم گفتن بد میشه باید برگرده بگم از قنادی آرد کیک برام ...

سوپریاهم ارد قنادی دارن.......دوستم توی قنادی کار میکنه میگه ما از همون اردای نون استفاده میکنیم

من هیچی بلد نبودم حتی کیک با پودر آماده درست کنم 

الانم نه که حرفه ای باشم 

در حد اینکه برای دخترم و شوهرم گه گاه درست کنم 

کیک یزدی کیک سیل هویج 

من درآوردی شیرینی گردویی 

دستورات ماریا قناد خوبه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
من هیچی بلد نبودم حتی کیک با پودر آماده درست کنم  الانم نه که حرفه ای باشم  در حد اینکه ...

مرسی عزیزم آره منم دوست دارم یاد بگیرم و به قوای از پس خودم بربیام انشالله مثل شما یاد بگیرم و بتونم در آینده برای بچه م خواست درست کنم کلا مزه کیک خونگی رو بیشتر از بیرونیا دوست دارم

سوپریاهم ارد قنادی دارن.......دوستم توی قنادی کار میکنه میگه ما از همون اردای نون استفاده میکنیم

جدی خب پس همون آرد گندمه مقوی تر از آرد کیک هم هست پس با همونا درست میکنم انشالله

مرسی عزیزم آره منم دوست دارم یاد بگیرم و به قوای از پس خودم بربیام انشالله مثل شما یاد بگیرم و بتونم ...

اصلا سخت نیست مامانم منو مثال میزنه میگه اندازه فلانی یعنی من نیستی انقدر خوب درست میکنه انقدر بلده 

امتحان کن حتما

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اصلا سخت نیست مامانم منو مثال میزنه میگه اندازه فلانی یعنی من نیستی انقدر خوب درست میکنه انقدر بلده& ...

پس شما هم خودآموز از همین نت یاد گرفتید من کلی پول میدادم تو کلاس شیرینی پزی برای هر دستور ۲۵۰ تومن که طرف کلی هم کلاس میذاشت که کار سختیه ولی دیدم خیلی ها از تو همین اینترنت یاد گرفتن و نیاز به کلاس رفتن و‌مشقت کشیدن نیست

پس شما هم خودآموز از همین نت یاد گرفتید من کلی پول میدادم تو کلاس شیرینی پزی برای هر دستور ۲۵۰ تومن ...

آره بابا من هیچی بلد نبودم 

الانم حرفه ای نیستم ولی تو نت نگاه میکنم عین همون پیش میرم