2777
عنوان

شیرینی

354 بازدید | 28 پست

سلام خانوما کیا با دستورهای اینترنت تونستن شیرینی درست کردن یاد بگیرن حالا هر چی باشه مثلا کیک ساده یا کیک یزدی و....یعنی منظورمه بدون اینکه کلاس بریم میشه یاد بگیریم ؟ از دستورهای شیرینی کدوم سایت استفاده کنم خوب میشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستور یک کیک ساده می تونی بدی درست کنم خیلی ساده که مبتدی بلد باشه درست کنه

سه تا تخم مرغ 

اب یا شیر یا ابمیوه

ی لیوان بزار برا پیمونت فرق نداره چ لیوانی اما کلا همون پیمونت باشه برای همه مواد(فرانسوی روالشه)

ی پیمونه ارد 

یکو نیم پیمونه شکر 

اگه شیرین دوس داری دو پیمونش کن

ی قاشق چای خوری بکینگ پودر 

نوک همون قاشق وانیل

اگه پودر کاکائو میریزی دو سه قاشق از اردت کم کن هرچی کم کردی جاش پودر کاکائو بزار تو پیمونه

تخم مرغارو بشکن تو ظرف بزن دو دیقه تا لختگیش در بیاد بعد شکرارو بریز5دیقه بزن تا کرمی بشه و کف کنه

گل مواد خشکی ک نوشتمو الک کن سه بار

بعد توی سه مرحله کم کم الک کن روی تخم مرغا و هم بزن با لیسک تا مخلوط بشه فقط زیاد هم نزن

اگه سفته بهش ی نصف لیوانت شیر بزن یا.....

همش بزن  شیرو کم کم اضاف کن ک شل نشه موادت غلظت مواد کیکم باید جوری باشه ک کش بیاد و شره کنه ابکی نباشه سفتم نباشه

اوکی+؟؟؟؟؟مشکل داری بپرس

سه تا تخم مرغ  اب یا شیر یا ابمیوه ی لیوان بزار برا پیمونت فرق نداره چ لیوانی اما کلا همون پی ...

بابا دمت گرم فکرشم نمی کردم بذاری ددستور ممنون عزیزم من طبق دستور شما درست میکنم فدای مهربونیات 

بابا دمت گرم فکرشم نمی کردم بذاری ددستور ممنون عزیزم من طبق دستور شما درست میکنم فدای مهربونیات  ...

ن بابا چرا نذارم😂

من عاشق اشپزی کردنم

هر سوالی داشتی کاربریمو یادت باشه تگم کنی میام جوابتو میدم 🫠

ن بابا چرا نذارم😂 من عاشق اشپزی کردنم هر سوالی داشتی کاربریمو یادت باشه تگم کنی میام جوابتو میدم ...

عزیزی و سخاوتمند خدا اجرت بده بانوی مهربون من تازه اومدم اینجا منظورتون اینه دعوت به دوستی بزنم؟ اونو بزنم حله من باردارم هوس شیرینی میکنم چون افسرده شدم گفتم پخت و پز شاید برا روحیه م خوب باشه مرسی از خوبیات